Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Член од
19 март 2011
Мислења
190
Поени од реакции
63
Добра ти е идејата и во право си Бајнам игра кога што сака тој и се однесува како 4 годишно дете а за Одом сепак мислам дека ќе се врати во ЛА а за на клупа некој друг кој предлагаш и кој има шанса да дојди?

Член од
19 март 2011
Мислења
190
Поени од реакции
63
Ентони Дејвис уште недојден во НБА почна да зборува многу... Неодамна бил гостин на Ден Патрик Шоуто и гледајте што изјави за Коби Брајант “He’s a monster. So I just want to go out there and play my hardest. There’s a lot of guys that can’t stop Kobe,” said Anthony. “So if I stop him I could be one of the guys that say ‘I shut Kobe down’.”
Dan Patrick warned Anthony that Kobe listens to the show and that he has a great memory.
“Tell him I’ll be waiting,” replied a laughing Anthony.
Нека не заборава Кобе слуша се!

Член од
19 март 2011
Мислења
190
Поени од реакции
63
Пау Гасол трампа за Крис Бош и Дедо Фил изгледа во Меџик што мислите за ова? сепак мислам трампата ќе биде добра само ако Лејкерси земат добар Плеј.:cuc:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Пау Гасол трампа за Крис Бош и Дедо Фил изгледа во Меџик што мислите за ова? сепак мислам трампата ќе биде добра само ако Лејкерси земат добар Плеј.:cuc:
Од каде сега ова некако не ми и за верување,дека мајами ќе сакаат да го дадат бош за гасол.

Член од
19 март 2011
Мислења
190
Поени од реакции
63
Од каде сега ова некако не ми и за верување,дека мајами ќе сакаат да го дадат бош за гасол.
Пишуваше на LakersNation.com и мене не ми е толку вероватно ова али објавувам тоа што видов исто опција која можи да дојди се спомнува Тајрик Еванс пошто Сакраменто нема да му понудат договор по се изгледа...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.552
Поени од реакции
33.694
Како и секогаш дресот на Коби е најпродаван, ништо ново... :)

Од поинтересните новости од пред некој ден, а гледам никој не пренел, е дека Брендон Рој спрема камбек... и тоа со Лејкерси.
http://www.lakersnation.com/lakers-rumors-brandon-roy-confirms-comeback-do-lakers-take-look/2012/06/16/

Други интересни шпекулации:
- се збори за потпишување на договор со Рејмонд Фелтон (наводно ослебел и работи на формата)
- Далас се очајни да се отарасат од Ламар Одом а ЛА се можни партнери во евентуална замена.
- Размената со Орландо , Бајнам за Хауард е сеуште актуелна. Коби не станува помлад и ЛА сака титула сега, па така дури и „рентањето„ на Хауард од само една година е можна опција.
http://www.ibtimes.com/articles/355045/20120621/lakers-trade-rumors-dwight-howard-lamar-odom.htm

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не ми се чита веќе....секој можен играч го поврзаа со Лејкерс, крај нема овоа.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ќе си иде од ЛА, али к*р му чуе...
ping Syn

:pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.920
Поени од реакции
44.927
Ќе си иде од ЛА, али к*р му чуе...
ping Syn

:pos:
Па да бе Ел Нињо, плаче моментално за тронов со оглед на фактот дека веќе еден нежен Ланистер кој бега ко пичка од напад над свој град у одаја за да биде со мама. Тоа е тоа, ги исполнува стандардите за да биде на тронот, оние нежните кои моментално се бараат но не за долго !!!

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.552
Поени од реакции
33.694
Драфт пиковите на ЛА оваа година (доле).
Тешко дека ќе дадат некаков допринос иднава сезона. И двајцата изгледаат недоделкани, бекот може и да добие шанса со оглед на бек-кортот на ЛА. (башка пренизок е, а одбраната на ЛА во тој дел е никаква и без него).

Darius Johnson-Odom

Robert Sacre

Kajgana Shop

На врв Bottom