Економски факултет- Штип

• Креатор на темата AFI
  • Време на започнување
Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
studentka_ пиши утре како сте поминале Економска мисла.

Btw резултати да чекаме дури после вторите термини ?! :confused:

Член од
25 јуни 2012
Мислења
8
Поени од реакции
1
Decki moze li ako nekoj se sekava na prasanjata po Informatika za zavrsen da pise nesto :D odnapred vi blagodaram!:)

Член од
15 јуни 2012
Мислења
8
Поени од реакции
1
moze malku pomos ekonomika na pretprijatie sto treba da se uci, kakvi prasanja se pagaat fala

Член од
7 јуни 2012
Мислења
94
Поени од реакции
28
studentka_ пиши утре како сте поминале Економска мисла.

Btw резултати да чекаме дури после вторите термини ?! :confused:
не знам јас ке полагам во сабота, немам техничка оцена :(
инаку има резултати корпоративно :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
не знам јас ке полагам во сабота, немам техничка оцена :(
инаку има резултати корпоративно :)
Се' џабе. Преку 20 души се избањавме на факсот денес, Круме не дојде и сега сите ќе си полагаме писмено во сабота (n). Инаку кога сме кај ИЕМ, да не знаеш случајно каков ќе биде завршниот, цел на заокружување или на пишување ?

ПС - Знам за Корпоративно, убаво ме расположија сабајлечки по одлагањето. Екстра екстра. :D

Член од
7 јуни 2012
Мислења
94
Поени од реакции
28
Се' џабе. Преку 20 души се избањавме на факсот денес, Круме не дојде и сега сите ќе си полагаме писмено во сабота (n). Инаку кога сме кај ИЕМ, да не знаеш случајно каков ќе биде завршниот, цел на заокружување или на пишување ?

ПС - Знам за Корпоративно, убаво ме расположија сабајлечки по одлагањето. Екстра екстра. :D

Хахаха не знам зошто ама постапкава на Круме воопшто не ме изненади. :D Ием на раскажување ќе биде, изгледа. Го прашав Златко преку меил и тоа ми кажа, па се надевам дека така ќе испадне. Во секој случај интересно ќе биде, како и да е.. оти материјалов.. :sick:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Хахаха не знам зошто ама постапкава на Круме воопшто не ме изненади. :D Ием на раскажување ќе биде, изгледа. Го прашав Златко преку меил и тоа ми кажа, па се надевам дека така ќе испадне. Во секој случај интересно ќе биде, како и да е.. оти материјалов.. :sick:
На раскажување е помало зло. Прашањата сигурно ќе се однесуваат на карактеристиките на школите, со што плус и асис. ќе може малце од нив додат некој поен ако фали за повисока оценка т.е. има простор за субјективизам. А ако го извади цел на заокружување, ситуацијата ќе биде 'коцка је бачена'.

Член од
7 јуни 2012
Мислења
94
Поени од реакции
28
На раскажување е помало зло. Прашањата сигурно ќе се однесуваат на карактеристиките на школите, со што плус и асис. ќе може малце од нив додат некој поен ако фали за повисока оценка т.е. има простор за субјективизам. А ако го извади цел на заокружување, ситуацијата ќе биде 'коцка је бачена'.
хмм па и не знам баш колку Златко би попуштил за оцена :rolleyes: ама во секој случај сите се молиме на тоа да биде на раскажување :D

Член од
18 мај 2011
Мислења
184
Поени од реакции
74
Доколку на форумов има некој колега кој е редовен студент трета година,го замолувам да ми ги прати презентациите по ЕМСМП бидејќи нмикаде не можам да ги најдам а Проф.Јован ги имал пратено на сите редовни студенти и не можел да ми ги прати.

leni@govani.com.mk

Сакам да го полагам во втора декада,а немам од што да учам.

Член од
24 октомври 2011
Мислења
25
Поени од реакции
4
ima li nekoj so polagal monetarna ekonomija prva dekada , koi prasanja gi dade prof.?

Член од
7 јуни 2012
Мислења
94
Поени од реакции
28
англиски 2? полагаше ли некој во прва декада? како си поминавте? :D

Член од
8 јуни 2012
Мислења
39
Поени од реакции
10
Има ли некој полагано Основи на економија? Што се падна?

Член од
15 јуни 2012
Мислења
8
Поени од реакции
1
Има ли некој полагано Основи на економија? Што се падна?

jas polagav vo prvata dekada i imase 3 prasanja na raskazuvanje
1.nacini na presmetka na gdp
2.Ekonomii od obem
3.Pojava na parite
Se nadevam deka ti pomognav, a moze li nekoj da mi kaze sto se paga po osnovi na finansii blagodaram

Kajgana Shop

На врв Bottom