- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
studentka_ пиши утре како сте поминале Економска мисла.
Btw резултати да чекаме дури после вторите термини ?!
не знам јас ке полагам во сабота, немам техничка оценаstudentka_ пиши утре како сте поминале Економска мисла.
Се' џабе. Преку 20 души се избањавме на факсот денес, Круме не дојде и сега сите ќе си полагаме писмено во сабота . Инаку кога сме кај ИЕМ, да не знаеш случајно каков ќе биде завршниот, цел на заокружување или на пишување ?не знам јас ке полагам во сабота, немам техничка оцена
инаку има резултати корпоративно
Се' џабе. Преку 20 души се избањавме на факсот денес, Круме не дојде и сега сите ќе си полагаме писмено во сабота . Инаку кога сме кај ИЕМ, да не знаеш случајно каков ќе биде завршниот, цел на заокружување или на пишување ?
ПС - Знам за Корпоративно, убаво ме расположија сабајлечки по одлагањето. Екстра екстра.
На раскажување е помало зло. Прашањата сигурно ќе се однесуваат на карактеристиките на школите, со што плус и асис. ќе може малце од нив додат некој поен ако фали за повисока оценка т.е. има простор за субјективизам. А ако го извади цел на заокружување, ситуацијата ќе биде 'коцка је бачена'.Хахаха не знам зошто ама постапкава на Круме воопшто не ме изненади. Ием на раскажување ќе биде, изгледа. Го прашав Златко преку меил и тоа ми кажа, па се надевам дека така ќе испадне. Во секој случај интересно ќе биде, како и да е.. оти материјалов..
хмм па и не знам баш колку Златко би попуштил за оцена ама во секој случај сите се молиме на тоа да биде на раскажувањеНа раскажување е помало зло. Прашањата сигурно ќе се однесуваат на карактеристиките на школите, со што плус и асис. ќе може малце од нив додат некој поен ако фали за повисока оценка т.е. има простор за субјективизам. А ако го извади цел на заокружување, ситуацијата ќе биде 'коцка је бачена'.