EУРО 2012: МТВ - реализација на преноси, Еурофорија, коментирање...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Јас мислам дека Панчев солидно коментира од аспект што точно знае да предвиди измена да ги каже фудбалските вештини што како кој играч фудбалски мисли и слично, но едноставно не знае да се изрази некако многу сељачки се изразува ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па фудбалер е, дали средно има едвај... Реткост се начитани фудбалери што течно и убаво зборат. Додека сите ја читале војна и мир, тој тркалал топка на трева.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Па фудбалер е, дали средно има едвај... Реткост се начитани,интелигентни фудбалери што течно и убаво зборат. Додека сите ја читале војна и мир, тој тркалал топка на трева.
Малку офтопикк ама нема врска:

It was reported that Lampard showed an unusually high IQ score during neurological research carried out by the Chelsea doctor, Bryan English. English stated that "Frank Lampard scored one of the highest set of marks ever recorded by the company doing the tests"
http://www.mensa.org.uk/cgi-bin/item.cgi?id=988&d=23&h=5&f=3

:cool::cool:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

It was reported that Lampard showed an unusually high IQ score during neurological research carried out by the Chelsea doctor, Bryan English. English stated that "Frank Lampard scored one of the highest set of marks ever recorded by the company doing the tests"

Great minds think alike. (Great minds's favorite team is Chelsea во случајов ама нема везе :D )
Само што го прочитав постот одма на Лампард ми текна.
:cool:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Знам за Лампард, Гигс, Чичарито има факултет, Еванс има 15 GCSE , Компани исто така преубаво се изразува, ама некои уште од 10 години напуштиле школо и тоа е тоа :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Добри се и за поздрав е ова. Секогаш може и подобро, но на скалило од 0-10 МТВ од 0 скокнаа до кај 7-8 некаде. Одлично студио, двајца коментатори, супер слика, гости во студио, научија резултатот и времето како се става за време на натпреварот и најбитно од се не сечат слика на најдобрата шанса за да дадат реклами нити па го делат екранот за реклами (добро ова второво никогаш и не научија како се прави)

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Се знае кој ќе го коментира финалето?Јас мислам дека 90% ќе бидат Панчев и Калински иако ќе беше милина да се слушаат Николовоски и Стојановски.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.382
Поени од реакции
5.484
Одлични се сега за сега МТВ !!! Браво (y)
Толку добри не биле подолго време...
Се е на место до сега на Европското: слика, глас, коментирање, воведен дел, одлично си ја бркат работата...

За Еурофорија одлична работа, гости во емисија, разговори од Битола со Тони Мицевски, Новески и др.
Коментирањето исто така е добро, освен Панчев (кој забегва од контрола) другите се супер....
Калински е цар за сите

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Сакам бе да викаат ,погласни да бидат,да се парат ко муфлони на натпревар.. у стил нешто како бразилските коментатори,кога ќе се даде гол,да се дере..гоооооооооооооооо оооооолллллл голлл голллл гооооллллллл.. Јанко го правеше тоа една сезона со француското првенство,и за мене е многу поинтересно,а не цело време тупење со тактики и статистика,ко да е толку важно тоа..

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
За финалето да ги соберет на едно место Калински, Атанас Костоски и Зоран Михајлов. Е то ќе е пренос за гледање и слушање.

maricka

...
Член од
2 ноември 2009
Мислења
175
Поени од реакции
486
Мене лично ми смета коментирањето на Панчев. Кога е тој, не ми се ни следи натпреварот.
Добро можеби е смешен одвреме на време, но гласот му е таков, не е милозвучен, иритира дури, и плус што зборува на скопско-српски јазик... Се надевам дека нема тој да коментира на финалето.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903

Јес да е дибидус за фудбал (Медвед :pos:) ама вакво коментирање сакам.. а не оној од Телма запек на 12 палачно црево да фатиш од досада.

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Сакам бе да викаат ,погласни да бидат,да се парат ко муфлони на натпревар.. у стил нешто како бразилските коментатори,кога ќе се даде гол,да се дере..гоооооооооооооооо оооооолллллл голлл голллл гооооллллллл.. Јанко го правеше тоа една сезона со француското првенство,и за мене е многу поинтересно,а не цело време тупење со тактики и статистика,ко да е толку важно тоа..
И бразилско додека имаше го правеше истото.
Се сеќавам една вечер ја даваа Сантос-Сао Паоло и Сао Паоло дава гол,кога зема да се дере Јанко за малце не засипна :pos:
Инаку и јас сакам такви коментатори како што опиша,нешто налик италијанските коментатори на Милан и Интер (само тие ги имам гледано),башка коментираат со страст,не се како мртви додека коментираат.
Јес да не е исто,ама барем малку нека внесат страст овие нашиве во коментирањето и ќе биде подобро,не дека сега е лошо,ама не е тоа тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom