EУРО 2012: МТВ - реализација на преноси, Еурофорија, коментирање...

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека Панчев солидно коментира од аспект што точно знае да предвиди измена да ги каже фудбалските вештини што како кој играч фудбалски мисли и слично, но едноставно не знае да се изрази некако многу сељачки се изразува ...

Па фудбалер е, дали средно има едвај... Реткост се начитани фудбалери што течно и убаво зборат. Додека сите ја читале војна и мир, тој тркалал топка на трева.

Па фудбалер е, дали средно има едвај... Реткост се начитани,интелигентни фудбалери што течно и убаво зборат. Додека сите ја читале војна и мир, тој тркалал топка на трева.

Малку офтопикк ама нема врска:

It was reported that Lampard showed an unusually high IQ score during neurological research carried out by the Chelsea doctor, Bryan English. English stated that "Frank Lampard scored one of the highest set of marks ever recorded by the company doing the tests"
http://www.mensa.org.uk/cgi-bin/item.cgi?id=988&d=23&h=5&f=3

:cool::cool:

It was reported that Lampard showed an unusually high IQ score during neurological research carried out by the Chelsea doctor, Bryan English. English stated that "Frank Lampard scored one of the highest set of marks ever recorded by the company doing the tests"

Great minds think alike. (Great minds's favorite team is Chelsea во случајов ама нема везе :D )
Само што го прочитав постот одма на Лампард ми текна.
:cool:

Знам за Лампард, Гигс, Чичарито има факултет, Еванс има 15 GCSE , Компани исто така преубаво се изразува, ама некои уште од 10 години напуштиле школо и тоа е тоа :)

Добри се и за поздрав е ова. Секогаш може и подобро, но на скалило од 0-10 МТВ од 0 скокнаа до кај 7-8 некаде. Одлично студио, двајца коментатори, супер слика, гости во студио, научија резултатот и времето како се става за време на натпреварот и најбитно од се не сечат слика на најдобрата шанса за да дадат реклами нити па го делат екранот за реклами (добро ова второво никогаш и не научија како се прави)

553895_376298959090593_741010684_n.jpg

:D :D

Се знае кој ќе го коментира финалето?Јас мислам дека 90% ќе бидат Панчев и Калински иако ќе беше милина да се слушаат Николовоски и Стојановски.

Одлични се сега за сега МТВ !!! Браво (y)
Толку добри не биле подолго време...
Се е на место до сега на Европското: слика, глас, коментирање, воведен дел, одлично си ја бркат работата...

За Еурофорија одлична работа, гости во емисија, разговори од Битола со Тони Мицевски, Новески и др.
Коментирањето исто така е добро, освен Панчев (кој забегва од контрола) другите се супер....
Калински е цар за сите

Сакам бе да викаат ,погласни да бидат,да се парат ко муфлони на натпревар.. у стил нешто како бразилските коментатори,кога ќе се даде гол,да се дере..гоооооооооооооооо оооооолллллл голлл голллл гооооллллллл.. Јанко го правеше тоа една сезона со француското првенство,и за мене е многу поинтересно,а не цело време тупење со тактики и статистика,ко да е толку важно тоа..

За финалето да ги соберет на едно место Калински, Атанас Костоски и Зоран Михајлов. Е то ќе е пренос за гледање и слушање.

Мене лично ми смета коментирањето на Панчев. Кога е тој, не ми се ни следи натпреварот.
Добро можеби е смешен одвреме на време, но гласот му е таков, не е милозвучен, иритира дури, и плус што зборува на скопско-српски јазик... Се надевам дека нема тој да коментира на финалето.

Јес да е дибидус за фудбал (Медвед :pos:) ама вакво коментирање сакам.. а не оној од Телма запек на 12 палачно црево да фатиш од досада.

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|
Сакам бе да викаат ,погласни да бидат,да се парат ко муфлони на натпревар.. у стил нешто како бразилските коментатори,кога ќе се даде гол,да се дере..гоооооооооооооооо оооооолллллл голлл голллл гооооллллллл.. Јанко го правеше тоа една сезона со француското првенство,и за мене е многу поинтересно,а не цело време тупење со тактики и статистика,ко да е толку важно тоа..

И бразилско додека имаше го правеше истото.
Се сеќавам една вечер ја даваа Сантос-Сао Паоло и Сао Паоло дава гол,кога зема да се дере Јанко за малце не засипна :pos:
Инаку и јас сакам такви коментатори како што опиша,нешто налик италијанските коментатори на Милан и Интер (само тие ги имам гледано),башка коментираат со страст,не се како мртви додека коментираат.
Јес да не е исто,ама барем малку нека внесат страст овие нашиве во коментирањето и ќе биде подобро,не дека сега е лошо,ама не е тоа тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom