- Член од
- 30 април 2012
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 15
Да не знае некој студентсски дом „Пелагонија“ колку и како е оддалечен од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста???
Би требало околу 30 минути пешки... не знам точно, можеби малце повеќе. Кузман и Гоце мислам дека ти се поблиску, ама не е којзнае колку далеку. Само не знам дали студенти од приватни универзитети можат да престојуваат во студентските домови... нека ме исправи некој ако грешам.Да не знае некој студентсски дом „Пелагонија“ колку и како е оддалечен од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста???
Можат да седат во домојте,ама многу поскапо плакат спрема студентите шо се на државниот универзитет мислам двојно поке,така да незнам зошто воопшто земаш ко опција дом...
За во Сенич така ми рекоја дека плаќале,од фамилијарни пријатели...Кој те излажа?
Или тие тебе те лажат или детето нив ги лаже.За во Сенич така ми рекоја дека плаќале,од фамилијарни пријатели...
фала фала иначе до 19-00 или 20-00 работии летниов период ке работи или ја затвараат5 саат во мензата. 5 до 5 и 30 треба да има во тоа време.
мензата до 19 и 30 , летен период не работи.фала фала иначе до 19-00 или 20-00 работии летниов период ке работи или ја затвараат
Јас ги чувам. Ќе ти ги пратам сеа.Дали некој ги чува word документите што требаше да се испринтаат лани? Оние за сместување во студентски дом: пријава, изјава за семејна положба итн.
Во понеделник вечер заминувам во Америка и требаше да ги спремам претходно документите за во студентски ама никаде не можам да најдам ваква Изјава од Факултетот на кој студирате
линковите не им работат, а документите се исти од лани. Ако некој уште ги чува ВЕ МОЛАМ да ми пратите
Фала ти највеќе на свет. Немаш поима колку ми помогна.Јас ги чувам. Ќе ти ги пратам сеа.