Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој студентсски дом „Пелагонија“ колку и како е оддалечен од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста??? O.o

Да не знае некој студентсски дом „Пелагонија“ колку и како е оддалечен од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста??? o_O
Би требало околу 30 минути пешки... не знам точно, можеби малце повеќе. Кузман и Гоце мислам дека ти се поблиску, ама не е којзнае колку далеку. Само не знам дали студенти од приватни универзитети можат да престојуваат во студентските домови... нека ме исправи некој ако грешам.

Можат да седат во домојте,ама многу поскапо плакат спрема студентите шо се на државниот универзитет мислам двојно поке,така да незнам зошто воопшто земаш ко опција дом...

Можат да седат во домојте,ама многу поскапо плакат спрема студентите шо се на државниот универзитет мислам двојно поке,така да незнам зошто воопшто земаш ко опција дом...

Кој те излажа?

Ко така се извинвам за дезинформациите,во секој случај сигурен сум дека студентите од приватните факултети можат да седат по домојте :D

Дали некој ги чува word документите што требаше да се испринтаат лани? Оние за сместување во студентски дом: пријава, изјава за семејна положба итн.
Во понеделник вечер заминувам во Америка и требаше да ги спремам претходно документите за во студентски ама никаде не можам да најдам ваква Изјава од Факултетот на кој студирате
линковите не им работат, а документите се исти од лани. Ако некој уште ги чува ВЕ МОЛАМ да ми пратите

Дали некој ги чува word документите што требаше да се испринтаат лани? Оние за сместување во студентски дом: пријава, изјава за семејна положба итн.
Во понеделник вечер заминувам во Америка и требаше да ги спремам претходно документите за во студентски ама никаде не можам да најдам ваква Изјава од Факултетот на кој студирате
линковите не им работат, а документите се исти од лани. Ако некој уште ги чува ВЕ МОЛАМ да ми пратите

Јас ги чувам. :) Ќе ти ги пратам сеа. :)

Прво, се извинувам, нов член сум, не можев цела тема да ја исчитам барајќи одговор на прашањава.
Седел некој во студентскиот дом во Битола?
Како е, каква е состојбата?
Од септември сум бруцош,....
Ми се исплаќа да седам таму или стан да барам?

Од септември сум бруцош и се надевам на ФИНКИ во Скопје. Во кој студенски би ме советувале да одам и кога треба да поднесам документи за во студенски?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom