лајкот е затоа што се бунтуваш на работаЕве ме и мене на 2 слики
Сега сум со пократка коса и на работа бараат да не носиме брада, ама се бунтувам понекогаш и проаѓа.
Веѓите малку закуби ги.Еве ме и мене на 2 слики
Сега сум со пократка коса и на работа бараат да не носиме брада, ама се бунтувам понекогаш и проаѓа.
што има веза тоа дали ке биде контра, или не?Бричи ја секој ден (преку ден) и тоа контра, па би требало да се згусти повеќе.
густа ја правиш детулешто има веза тоа дали ке биде контра, или не?
Senior, бричот е сечило, со кое го пресекуваш делот на влакното што е над површината на кожата.густа ја правиш детуле
детуле никој не рече дека ако се бричиш на чело ќе почнат ќе влакна да растатSenior, бричот е сечило, со кое го пресекуваш делот на влакното што е над површината на кожата.
Густината зависи до генетиката, знам луге што имаат брада до очите, знам некои што имаат ретка брада, па што не им се спојуваат ни мустаките со брадата...
Така да.. нема веза твојов одговор.
Да, секако дека би пуштил, само за тоа прво морам да ја избричамДали би пуштале брада со цел да стане дел од вашиот стил??
Обично кога ме мрзи да се бричам ја носам баш како на сликава, особено зимно време, подобро ми е со ваква брада, и само ја одржувам со машинка со поголем чешел на овој степен и тоа е тоа.Обожавам машки со брада, посебно брада од 3-4 дена. Нема ништо попривлечно, дури и насмевката е поубава на машките што имаат брада. Не сум многу по бејбифејс машки, ама пуста судбина, ретко кога ми се погодувале со брада.
Пример:
А со каква поточно машинка ја одржаваш ? Пошто и јас носам по некогаш и тоа како на сликата кај девојкава али тешка ми е за оджување секогаш расте подолго од сликава ...Обично кога ме мрзи да се бричам ја носам баш како на сликава, особено зимно време, подобро ми е со ваква брада, и само ја одржувам со машинка со поголем чешел на овој степен и тоа е тоа.
Во лето преферирам да се бричам, затоа што е топло и ме чеша многу повеќе, али некад ми дојде преку глава бричењето па и во лето ја носам ваква.
Машинка битпазарка од 5 милијарди, со граничник од 6мм ... тоа е ти е таман за да ја добиеш таа должинаА со каква поточно машинка ја одржаваш ? Пошто и јас носам по некогаш и тоа како на сликата кај девојкава али тешка ми е за оджување секогаш расте подолго од сликава ...
Нема везе, ја од коа почнав да се бричам до сеа само контра се мавам и пак ми е реткагуста ја правиш детуле