Брада како стил?

Дали би пуштале брада??

• Да

Гласови: 249 86,8%
  • Не

Гласови: 38 13,2%

• Вкупно гласачи
    287

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Еве ме и мене на 2 слики

Сега сум со пократка коса и на работа бараат да не носиме брада, ама се бунтувам понекогаш и проаѓа.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Еве ме и мене на 2 слики

Сега сум со пократка коса и на работа бараат да не носиме брада, ама се бунтувам понекогаш и проаѓа.
лајкот е затоа што се бунтуваш на работа(y)
пс
а и брадата не ти стои лошо

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
густа ја правиш детуле
Senior, бричот е сечило, со кое го пресекуваш делот на влакното што е над површината на кожата.
Густината зависи до генетиката, знам луге што имаат брада до очите, знам некои што имаат ретка брада, па што не им се спојуваат ни мустаките со брадата...
Така да.. нема веза твојов одговор.

С

Само Човек

Гостин
Senior, бричот е сечило, со кое го пресекуваш делот на влакното што е над површината на кожата.
Густината зависи до генетиката, знам луге што имаат брада до очите, знам некои што имаат ретка брада, па што не им се спојуваат ни мустаките со брадата...
Така да.. нема веза твојов одговор.
детуле никој не рече дека ако се бричиш на чело ќе почнат ќе влакна да растат:vozbud:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.808
Поени од реакции
11.426
Носам брада зошто ме мрзи да се бричам.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Обожавам машки со брада, посебно брада од 3-4 дена. :love::love::love::love::love: Нема ништо попривлечно, дури и насмевката е поубава на машките што имаат брада. :) Не сум многу по бејбифејс машки, ама пуста судбина, ретко кога ми се погодувале со брада.:(

Пример:

:X3:

H

HoT IcE

Гостин
Обожавам машки со брада, посебно брада од 3-4 дена. :love::love::love::love::love: Нема ништо попривлечно, дури и насмевката е поубава на машките што имаат брада. :) Не сум многу по бејбифејс машки, ама пуста судбина, ретко кога ми се погодувале со брада.:(

Пример:

:X3:
Обично кога ме мрзи да се бричам ја носам баш како на сликава, особено зимно време, подобро ми е со ваква брада, и само ја одржувам со машинка со поголем чешел на овој степен и тоа е тоа.
Во лето преферирам да се бричам, затоа што е топло и ме чеша многу повеќе, али некад ми дојде преку глава бричењето па и во лето ја носам ваква.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.717
Поени од реакции
1.123
Обично кога ме мрзи да се бричам ја носам баш како на сликава, особено зимно време, подобро ми е со ваква брада, и само ја одржувам со машинка со поголем чешел на овој степен и тоа е тоа.
Во лето преферирам да се бричам, затоа што е топло и ме чеша многу повеќе, али некад ми дојде преку глава бричењето па и во лето ја носам ваква.
А со каква поточно машинка ја одржаваш ? Пошто и јас носам по некогаш и тоа како на сликата кај девојкава али тешка ми е за оджување секогаш расте подолго од сликава ...

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
А со каква поточно машинка ја одржаваш ? Пошто и јас носам по некогаш и тоа како на сликата кај девојкава али тешка ми е за оджување секогаш расте подолго од сликава ...
Машинка битпазарка од 5 милијарди, со граничник од 6мм ... тоа е ти е таман за да ја добиеш таа должина :)

Мала дополна. Брадата на сликата ама ни под разно не е од 3-4 дена. Најмалку 7 дена по што би изгледала прилично несредена или пак некои 10 дена па шишање за да изгледа рамна и убава.

Г

Гучи

Гостин
густа ја правиш детуле
Нема везе, ја од коа почнав да се бричам до сеа само контра се мавам и пак ми е ретка :)
Ко што ми расте споро, се бричам на недела дена минимум а некад и по месец дена. Зошо ме мрзи, не дека ми стои убаво :pos:

П

Пепси_

Гостин
татко ми го прашав за бричење контра и ми рече дека не е okay оти не се сечат добро влакната т.е. внатре остануват некако оти не е правилно сечењето нели....а и немам мерак плус страв ми е контра да се фатам ќе се осакатам :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom