Фан Клуб: Англија

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
И да, Ешли Кол мислам оти уште 30 пенали да изведи ќе ги изведе исто- ниско во левиот голмански агол....не да телефонираше каде ќе шутира, заврте позивен број :D . Сите знаевме каде ќе шутира а не пак голман од рангот на Буфон.....

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Jанг не се усра само за пеналот, туку се усра цело првенство. Џерард играше и одбрана и напад, така да тој е најмалку крив. Нападот на англија, беше тапа, предводен од Руни и Велбек. Овие ко не напраја ништо од Керол уште помалку се очекува. Англија едиствен удар во голот имаја во втора минута по акцијата на Џонсон. Така да, да не беа овие од Ливерпул, Англија ќе испаднеше уште по групи. Не е то проблемот, туку то шо сите рипаја дека Англија ќе биди тапа заради играчите на Ливерпул, кој сепак се покажаја поќе од сите други.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Цк. Од тие 4 само од Руни имам трауми од другите сеуште ништо. Руни па и дете не Евертон е. Трауми од него до бесвест имам. Не можам да спијам секоја вечер :icon_mrgr:. Може малку и од Џонс бидејки лани ни избега во последен момент:pipi:. А другите 2 треба леб и сол да јадат оште за да ми предизвикат трауми :свиркам:.
Значи од горенаведените никој нема играно за Јунајтед 20 години. Тоа автоматски значи дека за тие не мислам само на тие 4. А јас алудирав на тоа дека ти имаш општо трауми од играчите на Јунајтед. Ти убаво ме свати што сакав да кажам со 20те години, ама се направи како да не разбра. Ај поздрав сега

S

Stivie G

Гостин
Значи од горенаведените никој нема играно за Јунајтед 20 години. Тоа автоматски значи дека за тие не мислам само на тие 4. А јас алудирав на тоа дека ти имаш општо трауми од играчите на Јунајтед. Ти убаво ме свати што сакав да кажам со 20те години, ама се направи како да не разбра. Ај поздрав сега
Епа не може да бидат 20 бидејки фудбал гледам 10 години :icon_lol:. Ајде поздрав;).

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Викаш бил виновен Јанг затоа што утнал пенал? Утна и Кол, зошто и он не е виновен? Зашто 2 саати Пирло си ги работеше на средина на терен и твојот Стиви Џи, и Паркер, зошто они не се виновни што не дадоа ниедна топка за нападот? Зашто Тери и Лескот на три пати му даваа на Балотели да си фати топка и да упати удар? А да не заборавам и 2-3 неуспешни офсајд замки, среќа што топката беше побрза па Харт ги фаќаше. Зашто овие не се виновни туку е Јанг? Тие 2 саати ништо не направија и сега Јанг е крив. Никој ништо не играше, овој се усра на пеналот и изгубија...јебига.
Тука ќе морам да те демантирам малку....имав и претходно пишано оти е ПРЕТЕШКО кога ти играш со двајца играчи всредина а противникот со 3- што значи дека имаат вишок играч, значи оти треба дупло да трчаат, и значи оти многу многу ретко ќе имаат можност да се уфрлаат во напад, а за сето тоа си е одговорен Хоџо....Ех кога би бил Вилшир здрав друга приказна ќе беше.....

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.761
Поени од реакции
39.698
:facepalm: :pos: Џерард бил виновен бе. Џерарддддддддд. Одам да се фрлам од терасата надоле...............................И Јоунг го обвинувам од проста причина шо е играч на Јунајтед :vozbud:.
Пред да се фрлиш, кажи што напраи Џерард на утакмицва? Даде некоја топка кон нападот, како што тоа го правеше Пирло? 30% посед на топка, дупло повеќе реализирани пасови, и тоа све идеше преку Пирло. Не викам дека Џерард бил крив што изгубиле, ама не е ни Јанг...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Јанг невиден цреп..тапа од фудбалер...

S

Stivie G

Гостин
Пред да се фрлиш, кажи што напраи Џерард на утакмицва? Даде некоја топка кон нападот, како што тоа го правеше Пирло? 30% посед на топка, дупло повеќе реализирани пасови, и тоа све идеше преку Пирло. Не викам дека Џерард бил крив што изгубиле, ама не е ни Јанг...
Оро играше Џерард бе, оро. Нели го виде на цел натпревар? Немам шо повеќе да додадам на ова твое мислење за Џерард.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.761
Поени од реакции
39.698
Оро играше Џерард бе, оро. Нели го виде на цел натпревар? Немам шо повеќе да додадам на ова твое мислење за Џерард.
Не се фрли уште? Мислам дека многу би помогнал на опшеството кога би се фрлил...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.761
Поени од реакции
39.698
Ме заклучија во соба моите откако го прочитаа ова. Неможам да стигнам до терасата. Сега преку џамо ќе пробам:vozbud::vozbud:.
Седеле Черчил, Сталин и Хитлер и знаеш кој бил најстар? ФОРАВА ! Брао секоја чест, ме заеба...сигурно си вака духовит уште од девојче...

S

Stivie G

Гостин
Седеле Черчил, Сталин и Хитлер и знаеш кој бил најстар? ФОРАВА ! Брао секоја чест, ме заеба...сигурно си вака духовит уште од девојче...
Нели бе духовит сам :pos:? Сега и ти ме заеба мене ама па неможам да ти врнам. Иначе Јоунг и виновен, тој ми е заклучокот цело време.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.955
Поени од реакции
45.133
Koга тим со Јанг, Велбек, Руни, Волкот, Џерард игра ваков никаков фудбал, ненапаѓачки, нешто налик дури и на грците ... епа јебига, заслужено ке си ги пакува куферите и ќе иде дома, до повраќање ќе беше одвратно на пеналиве они да добијат.

Англија треба по примерот на Шпанија, да копира игра на тим, односно играта на Ферги и Јунајтед, брза игра, напаѓачка, со максимално користење на крилата, одличен прелаз од одбрана во напад и константно напаѓање и така да го умори противникот кој у второ ќе доживее колапс на физички план, односно, да имаат една единствена добитна формула по која ќе станат препознатливи и која ќе биде негувана во иднина без да трпи сериозни промени.

Еј, на Италија, земја која го измислила катанаџото и која негува дефанзивен фудбал вака да и се изигра ? Па Прандели не пие нафта, одма го осети овој дефанзивен пристап ( срамота ! ) на енглезите и нападна, и тоа што всушност требаше да го направи Англија го правеа Италијаните со не толку офанзивен тим и тоа, али тука се виде разликата во тренерите, разлика црно со бело.

Генијален пристап на Прандели и у поим ги уби на тактички план и штета за нив што уште у 90 минути не си ја завршија работата. Енглезите имаат ужасни стратези, ужасни, треба да ископираат еден стил на игра и нешто налик на шпанците, германците па и жабарите и да си го негуваат од денес па до крајот на светот, ова што сега го играат а и го играа години наназад на ништо не личеше, а ги имаат сите услови за да атакуваат на големите трофеи, само не е се до парчето хартија, се знае каде е лоциран проблемот кај нив и редно време е истото да си го решат еднаш засекогаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom