Фан Клуб: Англија

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Руни отсечен... Милнер ОЧАЕН дали два паса ги дае точни.

S

Stivie G

Гостин
Сега ме интересира кој од Џерард, Хендо, Џонсон, Даунинг, Керол и Кели е крив за ова?
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 00:17 ---
Ги нема нешто Манчестерци. Да промашаше некој од горе наведените ќе напишаа 100 поста. Исто знаат да пишат дека Милнер е дрво а забораваат да го спомнат и нивниот Јоунг кој одигра маестрално на ова ЕП.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Сега ме интересира кој од Џерард, Хендо, Џонсон, Даунинг, Керол и Кели е крив за ова?
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 00:17 ---
Ги нема нешто Манчестерци. Да промашаше некој од горе наведените ќе напишаа 100 поста. Исто знаат да пишат дека Милнер е дрво а забораваат да го спомнат и нивниот Јоунг кој одигра маестрално на ова ЕП.
Нашиот ЈОУНГ не изигра добро на ова ЕП, задоволен ? А Милнер шо си е дрво, дрво си е. Волкот да беше 100% фит, Милнер само вода ќе им дофрлуваше од аут линијата.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.656
Поени од реакции
11.791
Подобро вака неголи да "ве" прегазеа германците :icon_lol:

S

Stivie G

Гостин
Нашиот ЈОУНГ не изигра добро на ова ЕП, задоволен ? А Милнер шо си е дрво, дрво си е. Волкот да беше 100% фит, Милнер само вода ќе им дофрлуваше од аут линијата.
Се изнапишавте за Милнер ама ЈОУНГ досега никако не го спомнавте иако беше цел првенство тапа освен со Украина малку. Туку муабетот порано беше дека со такви играчи од Ливерпул не се стигало далеко. Стрикно ме интересира да ми одговорите кој од 6-те повикани играчи на Ливерпул е виновен за елиминацијата?

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Се изнапишавте за Милнер ама ЈОУНГ досега никако не го спомнавте иако беше цел првенство тапа освен со Украина малку. Туку муабетот порано беше дека со такви играчи од Ливерпул не се стигало далеко. Стрикно ме интересира да ми одговорите кој од 6-те повикани играчи на Ливерпул е виновен за елиминацијата?
Види во ФАН КЛУБ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД дали никој не го спомнал ЈОУНГ дека е тапа... И од 6те играчи на Ливерпул никој не е виновен, затоа што колку што играв јас толку играа и Хендерсон, Даунинг и Кели. А за Џерард и Џонсон немам зборови. А коњот Керол си остана коњ освен голот што го даде против Шведска. Не ми е реално мислењето ?

S

Stivie G

Гостин
Види во ФАН КЛУБ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД дали никој не го спомнал ЈОУНГ дека е тапа... И од 6те играчи на Ливерпул никој не е виновен, затоа што колку што играв јас толку играа и Хендерсон, Даунинг и Кели. А за Џерард и Џонсон немам зборови. А коњот Керол си остана коњ освен голот што го даде против Шведска. Не ми е реално мислењето ?
Мислењето за Керол- :pos:. Велбек подобар беше нели?
Туку алудирам на тоа дека пред почетокот многумина како главен показател за неуспехот на Англија го гледаа во играчите на Ливерпул. Ме интересираше кој од овие 6 беше виновникот. Сепак на крајот излезе дека играчите на Јунајтед за највиновни за ова елиминација:icon_lol:.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Туку алудирам на тоа дека пред почетокот многумина како главен показател за неуспехот на Англија го гледаа во играчите на Ливерпул. Ме интересираше кој од овие 6 беше виновникот. Сепак на крајот излезе дека играчите на Јунајтед за највиновни за ова елиминација:icon_lol:.
Истите тие од кои ти имаш трауми последните 20 сезони

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.761
Поени од реакции
39.698
Викаш бил виновен Јанг затоа што утнал пенал? Утна и Кол, зошто и он не е виновен? Зашто 2 саати Пирло си ги работеше на средина на терен и твојот Стиви Џи, и Паркер, зошто они не се виновни што не дадоа ниедна топка за нападот? Зашто Тери и Лескот на три пати му даваа на Балотели да си фати топка и да упати удар? А да не заборавам и 2-3 неуспешни офсајд замки, среќа што топката беше побрза па Харт ги фаќаше. Зашто овие не се виновни туку е Јанг? Тие 2 саати ништо не направија и сега Јанг е крив. Никој ништо не играше, овој се усра на пеналот и изгубија...јебига.

S

Stivie G

Гостин
Истите тие од кои ти имаш трауми последните 20 сезони
Цк. Од тие 4 само од Руни имам трауми од другите сеуште ништо. Руни па и дете не Евертон е. Трауми од него до бесвест имам. Не можам да спијам секоја вечер :icon_mrgr:. Може малку и од Џонс бидејки лани ни избега во последен момент:pipi:. А другите 2 треба леб и сол да јадат оште за да ми предизвикат трауми :свиркам:.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ајде престанете со ова препукување на релација Ливерпул-Манчерстер....
Реално толку беше дострелот на овој тим, сепак малку ми е криво бидејќи мислам оти можевме со малку повеќе концентрација во пеналите да ги победиме жабарите. Како и да е веќе навикнат сум на испаѓања во четврт-финале на Англија не ми е ништо ново, но реално е кога до пред 4-5 години не успеавме со Џерард-Лампард-Бекам-Кембел-Овен, итн итн да освоиме ништо сигурно никој не очекуваше со неискусните Хендо-Керол-Чемберлејн итн итн да освојат нешто....толку е од оваа генерација на Англија, од следниот циклус не би ме чудело ако воопшто не го викаат Паркер,Лескот, Рио,Даунинг, а да му се дава можност на Окс,Керол,Џонс,Родвел, Хендо,Велбек....време е за нова генерација на Англија....пак ќе повторам права штета е оваа "златна генерација " како што ја нарекуваа во Англија составени од играчи како Тери,Кембел,Рио,Кол,Џерард,Лампард,Бекам,Овен да не освои ништо....како и да е сепак му претстои светла иднина на Англија со играчи од типот на Харт,Џонс,Родвел,Хендо,Стариџ,Окс,Волкот,Керол, Руни итн итн.....
И мислам оти треба да се постави некој помлад тренер кој би ја водел репрезентацијата низ повеќе квал. циклуси и првенства а не вака во секој циклус се става нов менаџер....
И за крај Хоџо играше премногу затворено, а за да добиеш утакмица треба прво да постигнеш гол...нели?

COME ON ENGLAND!!!!!!!!!!!!

S

Stivie G

Гостин
Викаш бил виновен Јанг затоа што утнал пенал? Утна и Кол, зошто и он не е виновен? Зашто 2 саати Пирло си ги работеше на средина на терен и твојот Стиви Џи, и Паркер, зошто они не се виновни што не дадоа ниедна топка за нападот? Зашто Тери и Лескот на три пати му даваа на Балотели да си фати топка и да упати удар? А да не заборавам и 2-3 неуспешни офсајд замки, среќа што топката беше побрза па Харт ги фаќаше. Зашто овие не се виновни туку е Јанг? Тие 2 саати ништо не направија и сега Јанг е крив. Никој ништо не играше, овој се усра на пеналот и изгубија...јебига.
:facepalm: :pos: Џерард бил виновен бе. Џерарддддддддд. Одам да се фрлам од терасата надоле...............................И Јоунг го обвинувам од проста причина шо е играч на Јунајтед :vozbud:.

Kajgana Shop

На врв Bottom