Евро 2012 - четврто четвртфинале (Италија - Англија), 24/06/2012

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Фала курцу успеа Италија да дојде до 1/2 финале со тешки маки сепак сосема заслужено, Англичаниве буквално се изгубија на натпреварот никаков напад па и никаква средина единствено одбраната ги вадеше колку толку.. штета само што не му се даде шанса на Ди Натале наместо циганот Балотели ќе немаше потреба од овие 2x 15 минути како и изведување на пенали. Како и да е добра игра од страна на Италијанците се надевам Киелини ќе се опорави за 1/2 финалето и нека се пазат Швабите :D

Овој Харт ги проучувал играчите како шутираат пенали, додека Буфон го лупал од плочки дома и пак одат понатаму Италијанците :pos:

ПИРЛО МАЈСТОРИШТЕ :cuc:(y)

Пирло :cuc:

Знаев дека Дијаманти ќе шутира последен и за Вест Хем он ги шутираше

Криво ми е за Англичаните :( :(
Ај баш ме интересира како ќе играат Италијаните против Германија. Одеднаш интересно станува првенствово.
На сите 4 екипи во полуфинале им давам подеднакви шанси.

Со таков тренер - толку.

5те најдобри тренери да се соберат сите заедно да ја водат оваа Англија немаше да ја донесат до финале.
Едноставно немаат доволно квалитет.

По мое мислење многу тапа натпревар, сакам Германците да ги наполнат Италијанците за да можат во живо да видат како се даваат голови, оти гледам Талјаниве немаат многу искуство ова ЕП со постигнување голови. Малце немска школа :)

На овој Харт шо му беше финатата да го имитира Фабрегас :pos:

LampardAI1410_468x655.jpg

Без овај џабе почнуваш да шутираш пенали.Многу ми е криво што не беше на европсково :/ . Френки :love:

Да бе, 50 години не можат да се упраат, Хоџсон бил тапа тренер ..
Со оглед на тоа дена не го зеде Керик кој е господ бог у средина ... да тапа е !!!

Откако излезе Паркер и влезе Хендерсон , средниот ред на Англија повеќе не постоеше !!!

Пирло мајсторе! :) Појебозовен пенал немам видено до сега. :) А и Дијаманти, Касано, Де Роси и Балотели. :cuc:

flag-of-italy.gif

Идеме у финале! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom