Македонските спортисти во Лондон

Статус
Затворена за нови мислења.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.144
Поени од реакции
8.107
Член од
9 мај 2012
Мислења
19
Поени од реакции
1
Кај одбојкарите е најтапа за ОИ...не идат победниците на Европско,мораат на дополнителни квалификации....

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Сакам да ви прашам до овоj момент колку обезбедени квоти има Македониjа за олимписките игри во Лондон ? Во кои спортове ме интересира имате покриени нормативи за квоти и дали имате wild card зашто водам тука една статистика за балканските спортски федерации ?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Сакам да ви прашам до овоj момент колку обезбедени квоти има Македониjа за олимписките игри во Лондон ? Во кои спортове ме интересира имате покриени нормативи за квоти и дали имате wild card зашто водам тука една статистика за балканските спортски федерации ?
0 - oбезбедени норми ( една можна со кошаркарите)
4 - вајлд карти (атлетика/пливање)

Друго?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Со еден збор кошаркарите ако не влезат, може да се каже дека немаме делегација во Лондон, ете тоа...

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
ОК ке стискаме палци за вашите кошаркари да се пласират. Надеваме се и ние нашите одбоjкари да ни представуват добре на Олимпиадата.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
ОК ке стискаме палци за вашите кошаркари да се пласират. Надеваме се и ние нашите одбоjкари да ни представуват добре на Олимпиадата.
Би требало да имате претставници и од веслање, барем таму сте меѓу најдобрите, сте имале и светски и олимписки прваци, иделе и во мкд, знам пошто со тоа се занимавам. Ме има учено да веслам некогашна светска првенка.:D

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Би требало да имате претставници и од веслање, барем таму сте меѓу најдобрите, сте имале и светски и олимписки прваци, иделе и во мкд, знам пошто со тоа се занимавам. Ме има учено да веслам некогашна светска првенка.:D
Бугарките ногу љубет да веслет :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.062
Поени од реакции
74.697
Ние сме единствената Европска земја која нема претсавник кој регуларно успеа да исполни некоја норма :oops: Резили...
Останува надежта во кошаркарите...

Член од
9 мај 2012
Мислења
19
Поени од реакции
1
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHHA..............MAKEDONIJA SAMO 3 PATI E BIDENA NA SVETSKO VO VESLANJE...I SE NA TROSOK NA PATINICITE....STETA STO NEMA VO LONDON PRESTAVNICI,AMA ZA TOA SE KRIVI DOTICNITE OD FEDERACIJA...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHHA..............MAKEDONIJA SAMO 3 PATI E BIDENA NA SVETSKO VO VESLANJE...I SE NA TROSOK NA PATINICITE....STETA STO NEMA VO LONDON PRESTAVNICI,AMA ZA TOA SE KRIVI DOTICNITE OD FEDERACIJA...
Каква штета бе, реално и немаме ние олимпијци, збориме за Бугарија, што ја мешаш Македонија.

Член од
9 мај 2012
Мислења
19
Поени од реакции
1
pa sekako deka nemame...so vajld karta ti e isto ko nagradno patuvanje do London i nazad...ne e toa shmekot :)))....P.S nemaat bugarite ovie OI prestavnici vo veslanje za prv pat vo nivnata istorija...stetaaaa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom