"Адутот" ДЕКОЛТЕ

• Креатор на темата Креатор на темата Аџи Бадем
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 јуни 2012
Мислења
22
Поени од реакции
2
За ЖЕНСКИ ...Дали и Колку го користите "адутот" ДЕКОЛТЕ кога сакате да добиете внимание, услуга и слично од страна на некое машко.

...имам комшика на која сатално кога и треба нешто од мене ги утепува од прчење цицките

За женските......
Не е ова чек дис аут.

Вистинската жена има вагина, сите можат да имаат деколте со ова проклетиве операции....

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
Вистинската жена има вагина, сите можат да имаат деколте со ова проклетиве операции....

Со проклетиве операции секој може да има вагина или пенис, а се дешавало некој да ги има и двете...

Петичката,ако и е мазна значи и *утето и е мазно,ако и е скапана,фрли ја.
Поздрав од Иначе вие гледајте во деколтето,мене поголемо внимание ке ми привлече петичката :)

8995134230.JPG

Woman's most powerful weapon is between her legs.

Треба сс нешто друго да привлече памет на пример сс мозак.
Ако тој не ву иде онда..Ретко се спои и интелигенција и лепота искрено да зборимо.

Какво деколте? Јас ги користам рацете и јазикот. Мислам, многу гестикулирам додека зборувам и објаснувам кога ми треба нешто :)

I see what u did there ;)

Па напротив, истакнатото деколте може да има обратен ефект.Така соговорникот нема да гледа на друго место освен во деколтето, и нема збор да слушне за услугата која се бара:)

Kakov adut...Ako se raboti za prostitutka, da, se soghlasuvam deka toj adut e potreben. Za mene i prostacki deluva dlabok dekolte.

Da se razbereme, ne ljubomoram, imam adut;)
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:30 ---
Па напротив, истакнатото деколте може да има обратен ефект.Така соговорникот нема да гледа на друго место освен во деколтето, и нема збор да слушне за услугата која се бара:)

Ama damata so toa dekolte, ke si ja zavrsi rabotata.o_O
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:33 ---
Inaku, znae toa da bide i neprijatno. Vo Grcija, blisku do apartmanot sekoj den kupuvav giro. Normalno, cesto bev vo kupaci. Toj grkot taka me zjapase, kako da ne videl "siski". Ama giroto im bese najubavo vo celoto mesto, pa trpev takvo maltretiranje od seksualen tip...

Kakov adut...Ako se raboti za prostitutka, da, se soghlasuvam deka toj adut e potreben. Za mene i prostacki deluva dlabok dekolte.

Не мора да значи, зависи од соговорникот и неговата "маѓепсаност". Еве и авторот на темата кажа дека е свесен дека услуга се бара од него. Е сега, колку ќе одолее...тоа е индивидуално:D
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:37 ---

--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:33 ---
Inaku, znae toa da bide i neprijatno. Vo Grcija, blisku do apartmanot sekoj den kupuvav giro. Normalno, cesto bev vo kupaci. Toj grkot taka me zjapase, kako da ne videl "siski". Ama giroto im bese najubavo vo celoto mesto, pa trpev takvo maltretiranje od seksualen tip...
Да надополнам: имам другарка која е така...понадарена да речам, и нејзе ова и е постојан проблем и ми вели дека ретки биле оние кои не зјапаат и кои всушност слушаат што таа зборува:confused:Така да и ова се случува, не дека не:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom