S
Stivie G
Гостин
Роџерс еден по еден ќе си ѓи довлечка своите од Свонси .
Кој тоа бре? Бабел?Шок, шок, шок
Се надевам дека нешто значи со оглед на тоа дека е ставен на трансфер листа за само 2 мил.!
Вреди итекако. Млад играч на Челзи беше, но поради Анчелоти гнасата никогаш не доби вистинска шанса да се докаже во Челзи.
Во Серија А меле се пред себе, многу е брз и убиствен напаѓач, мене лично ме потсетува на Инзаги, одличен напаѓач, за кој ми е многу криво што Челзи го испушти заради една гнасна свиња ко Анчелоти.
Борини е ок. Ионака ќе биди бек ап на почеток. Проблемот се 15те милиони за кои мислам дека се многу за него. 10 би биле ок кога веќе Де Јонг не доаѓаКој бе одличен напагач , БОРИНИ ?????????????????? пф тој е еден обичен манекен кој повеке гледа да изгледа убаво на теренот со фризура и шал , отколку да игра фудбал..... 15 за овој никако.
нема никаква желба за докажување и победи!
БабелШок, шок, шок
Се надевам дека нешто значи со оглед на тоа дека е ставен на трансфер листа за само 2 мил.!
Демек ако ги види играчите нема да ни требаат нови? Значи доволно е Роџерс да ги види постоечките играчи и одненадеж нас нема да ни треба крило нити пак напаѓач. Што магија ќе беше тоа?!!Розо шо толки си запнал со брзањето твое? Па сите играчи се на одмор другиве на Европско па мора тој да ги види како што ќе биди па тогаш ќе бара играчи...иако не би ме изненадело да испрати понуда за некој играч ама за некоја позиција на која е СИГУРЕН оти ќе му треба играч како на пример крило, напаѓач.....
Не, туку човекот е само 2-3 недели во клубот од кои 10 дена беше на одмор. Има многу работи што треба да направи не е само да разгледува играчи и да купува, а има многу краток временски период. Стрпи се уште малце еве го иде 1-ви па од тогаш веќе може да зборуваме поконкретно за кој, што и како...Демек ако ги види играчите нема да ни требаат нови? Значи доволно е Роџерс да ги види постоечките играчи и одненадеж нас нема да ни треба крило нити пак напаѓач. Што магија ќе беше тоа?!!
Едноставно уште малку ќе почнат подготовките. Нормално ако се подзаматка уште малку Роџерс со новите играчи тогаш нив ќе ги воигруваме баш против Арсенал,Сити,Јунајтед.........Не, туку човекот е само 2-3 недели во клубот од кои 10 дена беше на одмор. Има многу работи што треба да направи не е само да разгледува играчи и да купува, а има многу краток временски период. Стрпи се уште малце еве го иде 1-ви па од тогаш веќе може да зборуваме поконкретно за кој, што и како...