Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Роџерс еден по еден ќе си ѓи довлечка своите од Свонси :icon_lol:.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Шок, шок, шок o_O

Се надевам дека нешто значи со оглед на тоа дека е ставен на трансфер листа за само 2 мил.!(y)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Овие од Свонси свртија интерес кон едно дете од ПСВ ( името не ми текнуе како му беше ) .... шо значи се поверојатно е доѓањето на Сигурдсон во Ливерпул... прво засилување

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.990
Вреди итекако. Млад играч на Челзи беше, но поради Анчелоти гнасата никогаш не доби вистинска шанса да се докаже во Челзи.
Во Серија А меле се пред себе, многу е брз и убиствен напаѓач, мене лично ме потсетува на Инзаги, одличен напаѓач, за кој ми е многу криво што Челзи го испушти заради една гнасна свиња ко Анчелоти.
Кој бе одличен напагач , БОРИНИ ?????????????????? пф тој е еден обичен манекен кој повеке гледа да изгледа убаво на теренот со фризура и шал , отколку да игра фудбал..... 15 за овој никако.
нема никаква желба за докажување и победи!
Борини е ок. Ионака ќе биди бек ап на почеток. Проблемот се 15те милиони за кои мислам дека се многу за него. 10 би биле ок кога веќе Де Јонг не доаѓа
--- надополнето: 21 јуни 2012 во 16:43 ---
Шок, шок, шок o_O

Се надевам дека нешто значи со оглед на тоа дека е ставен на трансфер листа за само 2 мил.!(y)
:vozbud::vozbud: Бабел :love:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Розо шо толки си запнал со брзањето твое? Па сите играчи се на одмор другиве на Европско па мора тој да ги види како што ќе биди па тогаш ќе бара играчи...иако не би ме изненадело да испрати понуда за некој играч ама за некоја позиција на која е СИГУРЕН оти ќе му треба играч како на пример крило, напаѓач.....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.990
Розо шо толки си запнал со брзањето твое? Па сите играчи се на одмор другиве на Европско па мора тој да ги види како што ќе биди па тогаш ќе бара играчи...иако не би ме изненадело да испрати понуда за некој играч ама за некоја позиција на која е СИГУРЕН оти ќе му треба играч како на пример крило, напаѓач.....
Демек ако ги види играчите нема да ни требаат нови? Значи доволно е Роџерс да ги види постоечките играчи и одненадеж нас нема да ни треба крило нити пак напаѓач. Што магија ќе беше тоа?!! :eek:
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 00:24 ---
Liam Tomkins
Looks like #LFC will be going for Fabio Borini this summer, Rodgers has worked with him at Chelsea & Swansea. Around 9-£10m probable fee.
Borini is 21, has a goalscoring record at Swansea & Roma of around 0.5 per game. Co-owned by Parma and Roma, who are negotiating to settle.
Depending on the agreement between Roma & Parma the price could fluctuate, #LFC will wait until that is concluded before making any move.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Демек ако ги види играчите нема да ни требаат нови? Значи доволно е Роџерс да ги види постоечките играчи и одненадеж нас нема да ни треба крило нити пак напаѓач. Што магија ќе беше тоа?!! :eek:
Не, туку човекот е само 2-3 недели во клубот од кои 10 дена беше на одмор. Има многу работи што треба да направи не е само да разгледува играчи и да купува, а има многу краток временски период. Стрпи се уште малце еве го иде 1-ви па од тогаш веќе може да зборуваме поконкретно за кој, што и како...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Борини??? Тешко, како може да се лета цело време со играчи со една асална сезона позади нив. Се знае што ни треба на ас константен квалитет.
Адам Џонсон крило и Лук де Јонг напаѓач, докажани играчи. Друго што ке купат па и не ми е битно.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Треба да сватиме едно....не е така лесно купувањево на играчи како шо пишуваме ние....лесно е одовде ама оттаму Роџерс треба да го запознае секој играч каков е во теренот каков е надвор од него, дали се вклопува со неговата филозофија, итн итн. Затоа побара ВРЕМЕ стрпете се малку тој сигурно го има направено списокот на играчи досега па за некој ден ќе има по некоја понуда за некој играч (ако досега и нема испратено).....

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Погрешен клуб ама мора да навива за мајами Џејмс има акции во Ливерпул :icon_lol:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ливерпул нуди 23м фунти за играчот на Порто, Џејмс Родригез.
фала боже нешо асално :cuc: шпекс е али и на тоа да се порадуем :LOL:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.990
Не, туку човекот е само 2-3 недели во клубот од кои 10 дена беше на одмор. Има многу работи што треба да направи не е само да разгледува играчи и да купува, а има многу краток временски период. Стрпи се уште малце еве го иде 1-ви па од тогаш веќе може да зборуваме поконкретно за кој, што и како...
Едноставно уште малку ќе почнат подготовките. Нормално ако се подзаматка уште малку Роџерс со новите играчи тогаш нив ќе ги воигруваме баш против Арсенал,Сити,Јунајтед.........

Kajgana Shop

На врв Bottom