Мажите преферираат глупави жени

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
За женскиот пол од дамнешни времиња се вика „не дај боже женска беља да те најде“ каже те ми каде гледате вие глупавштина тука, има мудрост и итроштина веќе кога генерализираме, што жена може да ти напраи ни ѓаволот неможе. :)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
За женскиот пол од дамнешни времиња се вика „не дај боже женска беља да те најде“ каже те ми каде гледате вие глупавштина тука, има мудрост и итроштина веќе кога генерализираме, што жена може да ти напраи ни ѓаволот неможе. :)
pa zatoa ste glupi sto od vas nema air nego samo stеta (pak generalizacija) cast izuzetcima.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
pa zatoa ste glupi sto od vas nema air nego samo stata (pak generalizacija) cast izuzetcima.
Ах, зависи, ако заслужиш има да те третира како бог, ако не ќе имаш третман рамен на магаре, сеа зависи како си се поставил и колку јака рака имаш :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
После се чудам јас, зашто се е отидено у Хондурас. И мажи и жени...:facepalm:
Секој човек за себе мисли дека е паметен, тоа ми е најсмешно и секој си дава за право да категоризира кој е глупав, а кој не.

Hedera

Noxious
Член од
20 јуни 2012
Мислења
91
Поени од реакции
84
Мажите сакаат паметни жени, ама сепак за нијанса да се поглупи од нив (или да се преправаат дека се). Ниеден не сака жена попаметна од него....машко его, тоа ти е...(посебно е истакнато на Балканов-мора да е од воздухот;))

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Мажите сакаат паметни жени, ама сепак за нијанса да се поглупи од нив (или да се преправаат дека се). Ниеден не сака жена попаметна од него....машко его, тоа ти е...(посебно е истакнато на Балканов-мора да е од воздухот;))
И да сака не може да најде :P

Член од
21 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
58
Prasanjeto e postaveno oik, ama ne za makedonski uslovi. Mazot ovde, saka da e zena mu popametna, ne mu preci toa...Naprotiv. Ama loso e ako toa taa go dokaze pred drustvo. Sto pravime
sega?
Pred negovi drugari da dokazes deka tvojot IQ e superioren vo paralela so negoviot. Zatoa, poradi mir vo kuka, koga ste vo drustvo na negovi prijateli, izigravajte si barbika;)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Pred negovi drugari da dokazes deka tvojot IQ e superioren vo paralela so negoviot. Zatoa, poradi mir vo kuka, koga ste vo drustvo na negovi prijateli, izigravajte si barbika;)
А што треба да правам? Да трепкам со очиња и да се кикотам?
Сериозно, не го сфаќам моментот. Кога се прави муабет, сите рамноправно учествуваат во него, сега јас да ќутам за да не излезе дека знам повеќе од него? Тоа за мене е класичен пример за несигурен човек. Секој си има свои квалитети и секој има познавање за некои работи. Ако за некоја тема јас знам повеќе од него, он ќе знае за друга и така ќе се надополнуваме, ама да ќутам и да трепкам со очињата само за да му удоволам на него нема да се случи.

Член од
21 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
58
Se salev. Ako e doveden vo prasanje mojot intelektualen kredibilitet, ne bi premolcila ni da mi stavat pistol na glava. Ama nekogas sum se fatila sama sebe, koga sme na sedenka nekade, kako si premolcuvam na nekoja negova nebuloza, samo za da ne me otekuva posle nasamo.

H

HITCH

Гостин
А што треба да правам? Да трепкам со очиња и да се кикотам?
Сериозно, не го сфаќам моментот. Кога се прави муабет, сите рамноправно учествуваат во него, сега јас да ќутам за да не излезе дека знам повеќе од него? Тоа за мене е класичен пример за несигурен човек. Секој си има свои квалитети и секој има познавање за некои работи. Ако за некоја тема јас знам повеќе од него, он ќе знае за друга и така ќе се надополнуваме, ама да ќутам и да трепкам со очињата само за да му удоволам на него нема да се случи.
Дај не зезај! Ние жените сме само за размножување, од нас не се бара памет. Треба да изгледаш убаво, секогаш тип топ средена и да ќутиш. Се знае кој е „муж у куќа“! Само ќути и загарантирано ќе си најдеш некој алфа мажјак што ќе се фали на пријателите каква жена си нашол, оти на алфа мажјак му треба бета женска.

Немој да се кикотиш, само трепкај со очињата.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Грешиш ;)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Зашо женските коа ние машките викаме дека не привлекуват жени со мозок , идат со став" Yeah right " ?

Hedera

Noxious
Член од
20 јуни 2012
Мислења
91
Поени од реакции
84
Којзнае дали грешам...Може така ми изгледа само...Веројатно има и исклучоци на кои не им пречи партнерката да е попаметна, пообразована и повеќе да заработува...Ама се исклучоци:rolleyes:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Којзнае дали грешам...Може така ми изгледа само...Веројатно има и исклучоци на кои не им пречи партнерката да е попаметна, пообразована и повеќе да заработува...Ама се исклучоци:rolleyes:
Така веќе може зашто кога ќе речеш нема ниеден значи нема ни исклучоци :).

Не само што не пречи, предност е да имаш попаметен партнер за одредени области па да можеш и да имаш корист а не за се ти да мораш да одлучуваш а другиот само да те следи. Интелигенцијата на страна, образованието и заработувачката се предност и ако некој не ти ги набива на нос нема зашто да пречат туку може да се и поттик за напредок. Инаку зборам за исклучоците зашто генерално си во право :) .

Kajgana Shop

На врв Bottom