Димов неможи да е тренер дека ја нема потребната лиценца,од Џиџи ништо пошто глеаме ништо не излезе од најавуваниот буџет,а пред некоја недела беа спомнати Горазд Михајлов(селектор на женска сениорска репрезентација) и некој Милошевич или така некако(екс репрезентативец на Македонија и без искуство)...Za trener so bidna najdoja nekoj ili dimov ke gi vodi??
Пишав јас една страна претходно дека на 25 најкасно на 27 ќе почнат подготовките се разбира до колку се биде во ред до тогаш и се префрлат парите(се дадат од општината) кои се борчат за изминатата сезона (три плати и две премии) околу по 500-600 евра на играчВо спорт Мишевски пиши дека наводно на 25 ти јуни ќе почнеле со припреми...
Ама нема ништо конкретно ни за тренер ни за засилувања...
Имале средба со Двојче,демек глумецо ветил помош(ама не кажал колкава)....
Да не биди само како лани со 25илјади евра....
И да чекат од парите од ЕЛЕМ....
Ако е така ништо не прајме...
Мора да се отворат картите побрзо,да кажат како стојат работите....
Дали ќе се трансформира клубот во АД,дали има некоја најава за спонзор,дали се планираат нови играчи,кои се амбициите....
За 40ина дена почнува првенството....а ние уште немаме почнато со подготовки....
На што алудираш на кој натпревар ?Ако мислиш на таа со вардар и шекндија се ми се чини дека тој другиот бранеше што замина во победа јуниор колку што знам не само ти туку никој во клубот не сака местачи па за тоа и ничето нема да го враќаат инаку тогаш една од главните улоги ги имаше заедно со лавци и голманот^
Јас па Коруновски го мислев го договорија од голманите,мада и овие се океј,иако Иљо некам да се врати,нема потреба од местачи во тимот.
Сигурен сум дека Иљо бранеше та утакмица ете го долу и составо,па и по форуми се вртеа имињата на тие шо беа вмешани во местењето:Ничето,Иљо,Лавци и Питошка.На што алудираш на кој натпревар ?Ако мислиш на таа со вардар и шекндија се ми се чини дека тој другиот бранеше што замина во победа јуниор колку што знам не само ти туку никој во клубот не сака местачи па за тоа и ничето нема да го враќаат инаку тогаш една од главните улоги ги имаше заедно со лавци и голманот
Кога сум кај лавци да кажам дека ќе се разговара со него за да се види во што е проблемот со неговите игра во пролетниот дел(иако во припремите беше најдобар) кои беа под нивото кое сите го очекувавме од капитенот исто така на секој фудбалер ќе му бидат покачени парите за плата и се разбира ќе мора да бидат осигурани
Друга работа е што за прв пат не земаме играчи од новаци и др... тука најверојатно некој фубалери ќе бидат пратени таму и ќе се следат во нивните игри ...
Ке си го вратат изгледа Ников во Работнички,па нека си го договорат Пашовски,шо е сигурно сие сигурно...а зошто ние Иљо или Пашето ако останва Ников?
инаку на горан муабетите ако се исполнат многу солидно е така
Степановски, Тони и Благојче
Затоа што за Ников ќе треба да му се дава плата од 500 евра и плус стан струја ручеци итн...Додека од нашите само плата и крај Значи ако Ников не бара многу пари има големи шанси да остани кај нас ...а зошто ние Иљо или Пашето ако останва Ников?
инаку на горан муабетите ако се исполнат многу солидно е така
Степановски, Тони и Благојче
Ко ке му искешираш месецо 4-5 000 евра на Мацата можи ке се врати и олабај со србото Пецка изгледа само ти не виде дека благе везе нема од фудбал,па не е можно чоек од 2метра да му е страв да игра со гла,еден гол ко даде во 2ра лига не глеам причина оти би бил поарен во појака конкуренција,веке ако барат напаѓач покрај Главевски сум Бујчевски да пробат да го вратат...Главевски моментално мислам не ни треба во екипата...
Подобро Павловиќ да останеше отколку Главевски
Оваа сезона Главевски покажа одлични партии во Напредок, па затоа највероватно тоа ги привлеква управата за него...
Мацата подобро да се врати и онака во Ксанти не игра, не добива шанса, го нема ни во резерви...
За Степановски ќе биди супер засилување и јас овај играч сакав да дојди во тимот. Вељановски колку топлу можи да пополни некоја дупка..
Главевски не ни треба во екипата?Главевски моментално мислам не ни треба во екипата...
Подобро Павловиќ да останеше отколку Главевски
Оваа сезона Главевски покажа одлични партии во Напредок, па затоа највероватно тоа ги привлеква управата за него...
Мацата подобро да се врати и онака во Ксанти не игра, не добива шанса, го нема ни во резерви...
За Степановски ќе биди супер засилување и јас овај играч сакав да дојди во тимот. Вељановски колку топлу можи да пополни некоја дупка..
Главевски зависи во каква форма ќе биди, сепак за прва лига е добро засилување. Бујче сигурно има некој договор со Брацо и не вервам така лесно да го добиеме.Веке ако барат напаѓач покрај Главевски сум Бујчевски да пробат да го вратат...
А Вељановски ваљда нема да биди колку да пополнува некој дупка,штом му дале нашите поарна понуда од Вардар сигурно ке биди штоперски тандем со Драгаро.