Не од расистички, али од медицински даДа не се разбереме погрешно, ова не е од расистички побуди.. сепак, сите ние се изјаснивме дека би со црнкињи
Не од расистички, али од медицински даДа не се разбереме погрешно, ова не е од расистички побуди.. сепак, сите ние се изјаснивме дека би со црнкињи
Аааа ова од оние конзервативните муабети, или маалските фраери шо знаат све и подзамижани гордо знаат да кажат: “Брат, жена не е кола... седи а ти објаснам“Еднаш во друштво дискутиравме на темава, и дојдовме до заклучок:
- Белец со црнкиња.. кул, супер, може... (да не речам, обавезно )
- Белкиња со црнец.. НИКАКО!!! :nenene:
Да не се разбереме погрешно, ова не е од расистички побуди.. сепак, сите ние се изјаснивме дека би со црнкињи
Дупка во теоријата, јас имам нулта крвна група а сум бела како Ариевка.Аааа ова од оние конзервативните муабети, или маалските фраери шо знаат све и подзамижани гордо знаат да кажат: “Брат, жена не е кола... седи а ти објаснам“
Уствари мене пологично ми е белкиња со црнец отколку белец со цркиња. Како крвните групи ми е тоа, а црнкиња ти е Нулта група, само од црнец може да добие proper treatment. Белците се А и Б, а жутите се АБ, добиваат од сите, ама не можат даат на никој. Варијациите жута, жут... сами сфатете си ги по принципот на црнец - цркниња...
Ебати теротијата шо ја смислив.. :kez:
Шо збориш бе мало... Каква врска има тоа?Лејди Сатори напиша:Дупка во теоријата, јас имам нулта крвна група а сум бела како Ариевка.
Go for it. Ем турчинки (и муслиманки ин џенерал) се најпринципиелни у поглед на хигиена при секс, ете ти уше еден пЉус.Баш ми се погоди муабетов. Деновиве имам предлог од една турчинка за врска, па не знам што да праам :uvo:
Honey :smir: Albancite gi zemav za primer kako muslimansko mnozinstvo kaj nas, od tamu i site predrasudi! Inaki zosto razlicnata vera bi bila problem ako se "klikneme" dvajcata? Ama da se razbereme, treba i toj da e open minded, koga stanuva zbor za religiska opredelba kolku i jas vo sprotivno nisto ne bi funkcioniralo:helou: