Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи си го продаваш името за да си поминеш добро .. и после се чудеме за Македонија е тешка вукојебина ..
Хахаха, многу смешно![]()
Седи,5-ка.
Секој со ское искуство,мене еве 10 години идам па ме немаат ебено..можда до тебе еако им дадеш доброволно- нема да те шамараат, ама затоа ќе те е*ат![]()

Фала професорке.
Oh, a male professor?!
Sorry, I couldn't see with all those boobs getting in the way...
Учен човек си.Седни,имаш уште една 5-ка.Ај следно да видам што имаш научено....
ti se zaarnilo gejskoto - zatoa 10 godini im odish po redСекој со ское искуство,мене еве 10 години идам па ме немаат ебено..можда до тебе е![]()
Све осим црна гора си горе доле у право. Со тоа што црна гора сеа имаш пат напраен, нишо да не осетиш. Ако идеш со кола преку албанија и косово виа автопат, во суто море си за 6 часа. Во Будва 7.А што помисли ти дека не ги знам останатите дестинации па среќа да не беше ти немаше да знам кои се другите освен Грција?
Читаш ли ти дека се работи за мало бебе од 6 месеци? каков Египет бре таму на кол набадаат Христијани,во Албанија у фекалии ли да се бањам?,Црна Гора колку време и каков пат треба да акам?Турција 1300 км? Бугарија тоа море ли е? ем 700 км?
Значи се бара блиска дестинација за со кола,убави плажи и море и ефтини цени.
Лупај се ти у груди и не соли памет зашто уште не си дозреан за тоа.
А што помисли ти дека не ги знам останатите дестинации па среќа да не беше ти немаше да знам кои се другите освен Грција?
Читаш ли ти дека се работи за мало бебе од 6 месеци? каков Египет бре таму на кол набадаат Христијани,во Албанија у фекалии ли да се бањам?,Црна Гора колку време и каков пат треба да акам?Турција 1300 км? Бугарија тоа море ли е? ем 700 км?
Значи се бара блиска дестинација за со кола,убави плажи и море и ефтини цени.
Лупај се ти у груди и не соли памет зашто уште не си дозреан за тоа.
А ОВА Е САМО КОЛКУ ДА ПОМИНЕШ ГРАНИЦА И ПОСЛЕ СМЕЕШ ДА ЈА ОДЛЕШИШ НАЛЕПНИЦАТА, ИЛИ ЗА ЦЕЛ ПРЕСТОЈ КАЈ ГЕЈЦИТЕ МОРА ДА СТОИ?
BTW ОД КАЈ ИМ ПАРИ БЕ ЗА ЛЕПЕНКИ? НЕЛИ СЕ ПРЕД БАНКРОТ?
МОЖЕ И ЗА ТОА ПОДИГНАЛЕ КРЕДИТ![]()