Грција ги „фиромизира“ новите регистарски таблички

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А имаат пари за налепници, а, А; А??? :facepalm:o_O
Заради нив ни лепат налепници на дресови, на коли, на продукти, па што е МНОГУ МНОГУ Е БЕ МАЈКУ МУ СТАРА!!!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
А оти ние на пример не им лепиме FASCISTS ?

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
А оти ние на пример не им лепиме FASCISTS ?
Ние не смееме! Одма ЕУ ќе ни фрчи дека не сме дораснати за во ЕУ и дека не ги почитуваме "добро соседските односи"

Член од
18 мај 2012
Мислења
68
Поени од реакции
38
I envisage this:

Абе фино ни е, тука со децава...
Ааа да, мене ми врзаа еден шамар, на жената и дофрлаа нешто, колата малку ја мавнаа и ја шкртнаа, децава се расплакаа, ама се на се, не е страшно - одмор си тераме, фино е...морето...и така...

A Macedonian reply.
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 15:05 ---
Ние не смееме! Одма ЕУ ќе ни фрчи дека не сме дораснати за во ЕУ и дека не ги почитуваме "добро соседските односи"

As if I care what the stupid EUSSR thinks.
'Cause I don't!

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Аирлија одмор во Грција...

ПС: Ова ли се Европските Вредности? Дали сега ЕУ ќе ја опомени Грција дека ова не смее да го прави и дека се коси со Европските Вредности и Закони?! Ај дека досега издаваа листови кога ќе поминеш граница наместо со пасошот сега и вакви лепенки по колите ќе ставаат за да те сретнат некаде Нацистите од Златна Зора и да те убијат на среде улица.....

Јас 100% ги подржувам Гејците да ни лепат вакви налепници сами си го бараме идеме да трошиме пари во држава што мајката ни ја расплака 20 години по ред, ако им снема налепници на Гејциве јас ќе им дадам инаку ја подржувам оваа Акција на Гејците ми се свига , а за тие што отишле на одмор кај Гејците и им залепиле ваква налепница нека не плачат како пи.ки... Пак нека идат кај Гејците , пак нека ги трошат еврата што цела година ги штеделе

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
И на нив не им е лесно ..... какви глупости значи -.-

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
МК и МКД се официјални меѓународно признати кодови,ама ајде кога е Гејција во прашање се им е дозволено.
Инаку ништо ново не е ова.Тоа им е практика веќе 20 г.
Инаку ова FYROM тие го измислија.Таква кратенка не постои.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Јас 100% ги подржувам Гејците да ни лепат вакви налепници сами си го бараме идеме да трошиме пари во држава што мајката ни ја расплака 20 години по ред, ако им снема налепници на Гејциве јас ќе им дадам инаку ја подржувам оваа Акција на Гејците ми се свига , а за тие што отишле на одмор кај Гејците и им залепиле ваква налепница нека не плачат како пи.ки... Пак нека идат кај Гејците , пак нека ги трошат еврата што цела година ги штеделе
Шо да прајме и нас не ни е лесно :D .. Охриѓаниве рипнале со цени поскапо од Грција ќе поминеш ... а Грчка златно море златни плажи мх мх мх

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
A ИЗВОР ПРИЈАТЕЛЧЕ ОД КАДЕ ОВА? СЛИКА НЕШТО? :)
Го едитирав првиот пост, сега има извор и слика.

...(a plus sakam i da se 'smejam' na komentarite: "epa zosto ohrigjani naplakaat poveke" i slicno...)
Fala
Прашање на време е кога охриѓани ќе почнат да лепат „признат отнас како скопјанишче море“ на таблиците од Скопје... Само уште тоа остана.
Вака бар знаеме дека не дупат Грци. Заебано е да плаќаш повеќе за покрш услови за одмор и згора на се да те дупат Македонци - охриѓани.

Нека лепат, што друго им е работа. Помини граница и одлепи ја налепницата...

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Јас мислам дека сега најдобар потег што може да го направи нашата Влада е повторно да поднесе тужба против Грција во Хаг околу овие налепници и истовремено да ставиме забрана Македонските државјани да неможат да влегуваат во Грција. Тоа би било топ, нема 100 милиони бакшиш од Македонците...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Шо да прајме и нас не ни е лесно :D .. Охриѓаниве рипнале со цени поскапо од Грција ќе поминеш ... а Грчка златно море златни плажи мх мх мх
А од денес и златни налепници...:love:

Volta

Џонтра Волта
Член од
5 јуни 2012
Мислења
89
Поени од реакции
82
I envisage this:

Абе фино ни е, тука со децава...
Ааа да, мене ми врзаа еден шамар, на жената и дофрлаа нешто, колата малку ја мавнаа и ја шкртнаа, децава се расплакаа, ама се на се, не е страшно - одмор си тераме, фино е...морето...и така...

A Macedonian reply.
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 15:05 ---

As if I care what the stupid EUSSR thinks.
'Cause I don't!
Бидејќи ти си тука најјакиот Македонец, можеш еден пост да го напишеш целиот на македонски?

Член од
18 мај 2012
Мислења
68
Поени од реакции
38
Ја мислам дека е најдобро секоја фамилија да си носи малку вазелин...за сваки случај, де...ако затреба...

:гомце:. Toa sme!

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.168
Ништо нема да смени ова, демек до сега ги чекаа со црвен тепих на граница? Пола од темите во подфорумот Туризам се за Грција, преку тоа ми дојде веќе да отвараат теми за секое ебено село таму. Направете една тема и пренесувајте си искуства како ве дупеле грците летово, не мора 10000 теми да се отвараат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom