Грција ги „фиромизира“ новите регистарски таблички

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 мај 2012
Мислења
68
Поени од реакции
38
„Признаена од Грција како ПЈРМ" е содржината на натписот што грчките царински служби започнале да го лепат на возилата со македонски регистарски ознаки при влез во земјата.

На овој начин грчките царински служби ја покриваат ознаката МК, која е содржана на новите македонски регистарски таблички.

На фотографијата објавена од „Portalb" може да се забележи дека лепенката зафаќа околу 1/3 од површината на табличката, а нејзината содржина е напишана на грчки и англиски јазик.

Лепенки со слична содржина грчките царински служби поставуваа на задните стакла на автомобилите со македонски таблички и во минатото.
http://kajgana.com/grcija-gi-firomizira“-novite-registarski-tablichki

Samo me interesira koj ke se ponizi pred grcite povtorno?
Nisto drugo.

...(a plus sakam i da se 'smejam' na komentarite: "epa zosto ohrigjani naplakaat poveke" i slicno...)
Fala

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Во Егејска Македонија одиме на одмор не во Грција. Ебаве патриотите :D

Член од
10 септември 2011
Мислења
133
Поени од реакции
73
Со ова грците само ставаат бензин на огнот и покажува колку се само спремни да го решиме спорот, и каква грција ке си одам на турнеја низ Македонија ова лето :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ееееднаш се греши во животов, ЕДНАШ!!!!:facepalm::facepalm::facepalm: Еднаш згрешив, не ја правам истата грешка во животов ПАК!!!!

Не можам, не можам, зашто ГОСПОДЕ сум се родила на Балканов, ЗАШТООО!!!!
Роди бе мајко со ксмет и фрли ме на Балкан...:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Акнати у главата, АКНАТИ!!!!

*си пука во колено со двоцевка*

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
....малку е...треба и реденка да праат цариниците...па можеби некој ќе се опамети

Член од
18 мај 2012
Мислења
68
Поени од реакции
38
Во Егејска Македонија одиме на одмор не во Грција. Ебаве патриотите :D
Па онда е ОК, де.
Нека ви стават налепница "Егејска Македонија".
To be part of the Republic of Macedonia within a short period.
Great stuff, negro!
Great stuff...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Па онда е ОК, де.
Нека ви стават налепница "Егејска Македонија".
To be part of the Republic of Macedonia within a short period.
Great stuff, negro!
Great stuff...
Бооо бе мајтап знајте шо е мајтап.
И пак ќе одам Грција, со старите таблици ми е колата.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.735
Поени од реакции
4.485
Ништо ново.

Член од
18 мај 2012
Мислења
68
Поени од реакции
38
Шала на страна, вакво понижување ако трпите...ЕДНО ИМАМ ДА ВИ КАЖАМ: АЛАЛ НЕКА ВИ Е!

You are officially an anti-Macedonian. I guess congratulations are in order?

L

.Lost Angel.

Гостин
Грчките гранични власти врз новите македонски регистарски таблички ставаат налепница: Признаено од Грција како ФИРОМ. Со таа налепница цариниците ја покриваат ознаката МК која стои на новите македонски таблички, но и ознаката на градот.

Текстот на налепницата - Признаено од Грција како ФИРОМ - е напишан на англиски и на грчки јазик.

Од македонското МНР велат дека се запознаени со постапката на грчките гранични власти.

Samo me interesira koj ke se ponizi pred grcite povtorno?
Nisto drugo.

...(a plus sakam i da se 'smejam' na komentarite: "epa zosto ohrigjani naplakaat poveke" i slicno...)
Fala
A ИЗВОР ПРИЈАТЕЛЧЕ ОД КАДЕ ОВА? СЛИКА НЕШТО? :)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Аирлија одмор во Грција...

ПС: Ова ли се Европските Вредности? Дали сега ЕУ ќе ја опомени Грција дека ова не смее да го прави и дека се коси со Европските Вредности и Закони?! Ај дека досега издаваа листови кога ќе поминеш граница наместо со пасошот сега и вакви лепенки по колите ќе ставаат за да те сретнат некаде Нацистите од Златна Зора и да те убијат на среде улица.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom