Не беја хеликоптери тук авиони, прскаја против гости.што беше тоа хеликоптери во 5 наутро, вчера? да не може чоек да спиет на раат ...
Не викаш фала богу, пубо еднаш да збрчет во 5 наутро, него секоја вечер ко ќе легнам да спијам на уво да ми брчит.што беше тоа хеликоптери во 5 наутро, вчера? да не може чоек да спиет на раат ...
Ќе речиш во 7 без черек, да ги збуниш тро.Нек прскет против СКупјани пеер. Па ак сакет со тенк. И то во петнајс до 7
Изгледа „ЗА“ комарци имет прскано, не против.Од ко испрскаја вчера сабајлето сношти комарци ме изедоја, ни босиљок нишо не поможвит.
Остај се аман, и то секоја година со оние авионине џо го бомбардирет градов. Пред неколку години ко прскаја, една комшивка постара, Бог да ја простит сеа, идат цела избезумена звонит на врата по пиџами уште сабајле во 6, станвите љуѓе станвите ќе испоумриме, палите колата да бегаме, НЕПРИЈАТЕЛОТ напаѓа! Кој непријател си викам....ама старост.Изгледа „ЗА“ комарци имет прскано, не против.
Во споредба од вчера и изминативе неколку дена, водана денес камен беше.Комарци милјон и двеста имат, водава на риби смрдит, патиштана ги ископаја скрос, единствено шо ме бендисвит е дека топла е водана везеро... уш ак фатит некое невреме да заврнит и да ја расипит... всело ќе се преселам.
Абе завчера, бев уба беше.Во споредба од вчера и изминативе неколку дена, водана денес камен беше.