Охрид

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.282
Поени од реакции
563
што беше тоа хеликоптери во 5 наутро, вчера?:confused: да не може чоек да спиет на раат ...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
што беше тоа хеликоптери во 5 наутро, вчера?:confused: да не може чоек да спиет на раат ...
Не викаш фала богу, пубо еднаш да збрчет во 5 наутро, него секоја вечер ко ќе легнам да спијам на уво да ми брчит.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Од ко испрскаја вчера сабајлето сношти комарци ме изедоја, ни босиљок нишо не поможвит.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Убо реков јас, против гости имет прскано, не против комарци. Башка овие комарци се отпорни на биљката, нешто појако требит.

Емкаа

Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Изгледа „ЗА“ комарци имет прскано, не против. :D
Остај се аман, и то секоја година со оние авионине џо го бомбардирет градов. Пред неколку години ко прскаја, една комшивка постара, Бог да ја простит сеа, идат цела избезумена звонит на врата по пиџами уште сабајле во 6, станвите љуѓе станвите ќе испоумриме, палите колата да бегаме, НЕПРИЈАТЕЛОТ напаѓа! Кој непријател си викам....ама старост. :D

А да сношти Влатко Стефановски нешо Билјанини ко концертче имал, чуди се јас од каде музика во вторник навечер, знам ни свирка нешо закажано имаше плус рано е уште да се почнит со свирки такви работи.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Продавам комарници (муварници)... од ко испрскаја тргна работава:D

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
јап и јас се чудев од кае музикана то да ти бил чичко Влатче

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Комарци милјон и двеста имат, водава на риби смрдит, патиштана ги ископаја скрос, единствено шо ме бендисвит е дека топла е водана везеро... уш ак фатит некое невреме да заврнит и да ја расипит... всело ќе се преселам.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Комарци милјон и двеста имат, водава на риби смрдит, патиштана ги ископаја скрос, единствено шо ме бендисвит е дека топла е водана везеро... уш ак фатит некое невреме да заврнит и да ја расипит... всело ќе се преселам.
Во споредба од вчера и изминативе неколку дена, водана денес камен беше.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Во споредба од вчера и изминативе неколку дена, водана денес камен беше.
Абе завчера, бев уба беше.
Значи викаш слична како оваа за пиење- на риби и на тиња смрдит и камен полуладна... значи бегам всело, само не знам во кое:confused:

Емкаа

Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Шо потреба да плаќам Кадмо влез ко го слушам овај Џони ко в двор да ми пејт евааа,исаф да се немало.

Kajgana Shop

На врв Bottom