Не ги обожавам новиве вмровци и сдцмовци,ама човеков навистина вреди.Бев пред некој ден,беше пуштен еден дел од паркот.Уште тогаш беше супер.

А и реално општинава супер си работи.Како само го направија бул.Србија.Одлично.Се гледа кога некој работи.
А за нашиов немам зборови.Ѓорчев си е типично простичок.Но мислам дека и не треба да се лутиме што не ни е направено ништо.Кога се враќам од работа поминувам покрај општината Кисела Вода и што да видам.Тие советници или што се абе 90% над 100 кила.И мажи и жени

.Епа луѓе мора да се јадат волови.За толкави луѓе во врвот на општината не помогаат хамбургери од 70-80 денари.
П.С Интересно е што пред некој ден гледав на реклама
на тв дека трим патеката што оди од бул.Србија до стара Рампа била цела комплет реновирана

Не само што не е комплет реновирана,туку само еден мал дел од некој си 300 метри.На тие 300 метри минатата година ставија плочки и одтогаш патот пропаѓа на секој 1 месец.10 пати го преправаа и пак си е пропаднат.
Инаку колку за информација патеката си беше направена во времето на Џорџе Арсов,ама ете Ѓорчев си ја присвои.

И за крај ако може едно прашање.Луѓе дали може некој да ми даде одговор дали ќе биде конечно
потрупана улицата Првомајска од бивши рено салон до стара рампа во наредниве 10 години или не.
Уште ли ќе си копкате градоначалнику.
И те молам доколку ова дојде то тебе да имаш барем малку смисла кон животните.Пред некој месец беше ставил рипки во фонтаната која се наоѓа до О.У Невена Г.Дуња.
Мислам дека ова е крајно идиотски и нехумано.Бев случајно застанал малку и ми се слоши.
Инаку,предлагам да се направи една посебна тема за граданочалников.И онака кога веќе ништо не прави,барем да се насмееме малку.