Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Касано е злато играч! ДА имаше малку повеќе памет или барем еднаш неделно да посетуваше психијатар кој знае каква кариера ќе направаше.

Скоро веројатно е дека Ачерби ќе дојде во Милан, наводно Џенова ги откупиле останатите 50% од Киево за 4м и толку ќе треба и Милан да плати за да го донесе. Според Галијани останува уште играч од средниот ред да се доведе. Според мене доколку успеат да го вратат Аквилани веќе нема да има други засилувања.

Real Madrid, pronti 30 milioni per Witsel

Тоа е кога минтата сезона не го купивме за 8 мил (n)
Поарно во затвор него да забегува со продажба на главните играчи, вака ќе нема никаква улога во клубот Барбара ќе го управува :D а она може и да продаде некоја акција. :icon_lol: :pipi:

MAXI: "I'm still waiting I talked with Milan and they told me to wait. They've a lot of strikers but if anyone goes I'll be the 1st option"

Ништо чудно некој од напаѓачиве да лета...

Галијани негира дека Боатенг ќе си оди и дека Кака ќе иде во Милан поради големата плата.
Балцарети е добар лев бек но знаеме каков е газдава на Палермо ќе се противи доста но може да го земеме ќе завршиме добра работа.Касано вчера беше бар во прво шо го гледав одличен доста добри асистенции прави како и секогаш добро е воа ЕП за него да се врати пак во форма како што беше пред повредава газеше.

Малага му понудила на Фламини 2,5 милиони годишна плата.

Поарно во затвор него да забегува со продажба на главните играчи, вака ќе нема никаква улога во клубот Барбара ќе го управува :D а она може и да продаде некоја акција. :icon_lol: :pipi:

Никој не би го осудил Силвио Берлускони на 4 години затвор, поготово не во овој период од животот. Тој досега не заглави во затвор, па не допрва.
Со одлед на неговиот авторитет и харизма, не верувам дека некој од неговото семејство би бил подобар претедател од него.

И по којзнае кој пат... Не е дотолку работата дека Берлускони не сака да продае акции, туку има многу малку заинтересирани за купување на малцински пакет акции во италијански клуб.

И многу ми е мило коа вакви кловнови како Зампарини осануваат со прстот во уста. Тој е јак само на зборови. Верувам дека ако нашиве тргнат сериозно по Балзарети, пак ќе напраат будала од Зампарини. Тој може само шеици да лаже, никого друг.

Ова за Ачерби више почнува да ме нервира. Ањели изјавил: “Милан, ќе ви го земам Ачерби!“ Многу прљава трансфер-политика имаат тие од Јувентус. Прециози попладнево потврди дека има договор со Галијани, ама па излезе информација дека уште не се договорени Киево и Џеноа. Верувам дека Галијани има алтернатва и доколку Киево го откупи Ачерби и со нив ќе се договори. А Ањели ќе го испуши.

И освен Јармоленко би можеле комотно, што е до мене да размислат за овој Конопљанка!:)

Ачерби е 100% член на Џенова и доаѓа не берете гајле, најверојатно loan со опција за откупување или некоја друга варијанта со Џенова.

601334652.jpg

Со Ачерби е завршено, уште еден за без пари :ROFLMAO:

Ањели и Марота ги јаваат Берлускони и Галијани сега за сега на трансфер пазарот а бога ми и во последнава сезона во однос на титули. Уште еден доказ колку ниско паднаа нашите газди.

Ањели и Марота ги јаваат Берлускони и Галијани сега за сега на трансфер пазарот а бога ми и во последнава сезона во однос на титули. Уште еден доказ колку ниско паднаа нашите газди.

Марота и Ањели само во влажни соништа можат да ги јаваат Берлускони и Галијани. :)Последната сезона и титулата на Јувентус не се репер за ова што го збориш.
Тоа што фанови на Милан сами си набиваат комплекс на пониска вредност и на својот клуб и на својата управа е друг муабет. :)
Видовме кој кому се извинуваше после последните коментари од втората утакмица Милан-Јувентус.

Како сакате да се продаде ваков коњ како Ибрахимович? Права гол-машина минимум уште 2-3 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom