Што физички ги воодушевува жените?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
И ти ... со цел памет ќе и го довериш братот... а таа со жилет во рака....:vozbud::D
Јебеш му матер чим запнала да го бричи нека го бричи ,само ке си купи од оние со три сечива ножињата со заштита што се,иначе да единствено само нејзе би и дал да ми го тасмоса па ако сака и со класичен брич ноже.
ПС : Од што имам доверба ке и дозволам и со зелено џамче :)

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Јас ете кога ќе видам некое машко и ми се допадне,прво нешто што ќе ми падне во очи е неговото лице,т.е. очи.И ќе си речам"Јао што поглед има".
Потоа го загледувам како е облечен,т.е.дали ќе ми се допадне неговиот стил инт.
Но можам да нагласам физичкиот изглед не ми е пресуден.
Тие машки што мене физички ми се допаѓаат карактерот им е нула.

Член од
23 мај 2012
Мислења
48
Поени од реакции
44
Прво што приметувам и ме привлекува е косата обожавам машки со долга коса и со брада

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Е ме убеди готово еве и ке се бричам доле ако треба,ама леондра да земе бикче и да го направи чинот на отсранувањер на влакната.
Еве само да ме засака љандрата,дури и ке и дадам да го избричи ако тоа е потребно :pos:
Ќе те избричам бе друже не правам проблем, сега палам косилката и тргнувам ти спреми се:pos:
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 22:59 ---
Лоша слика секако,но секој во животот имал по некое непријатно искуство кое подоцна прераснало во комплекс.Така на пример јас имам комплекс од не толку убави женски кои имаат поголем брк од сите форумаши заедно.После ние што не сме си ги депилирале градите , не сме биле педантни.
Јас имам комплекс од дупли никови. А ти како џокер у покер што се убацуеш кај се пронајде во гајтан веѓи или влакнест гз чии фекалии додека го пронајдат патот до канализација им треба мапа?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ќе те избричам бе друже не правам проблем, сега палам косилката и тргнувам ти спреми се:pos:

Јас имам комплекс од дупли никови. А ти како џокер у покер што се убацуеш кај се пронајде во гајтан веѓи или влакнест гз чии фекалии додека го пронајдат патот до канализација им треба мапа?
Ај спремен сум,скршив и едн зелено шише од кисела вода пења за бричење ти ке донесеш или може и со мојата ?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ај спремен сум,скршив и едн зелено шише од кисела вода пења за бричење ти ке донесеш или може и со мојата ?
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 23:09 ---

Ќе донесам Биљана прашок и свински сапун, прво мора да те дезинфицирам.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ќе донесам Биљана прашок и свински сапун, прво мора да те дезинфицирам.
Ехеееееееееееее абе ти колкаво искуство имаш во бричење петли бе ? Гледаш не сум знаел дека треба со биљана и свински сапун, јас со доместос се бањам еднаш на две недели,зимоска на четири недели ама сега пошто е топло на две.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ехеееееееееееее абе ти колкаво искуство имаш во бричење петли бе ? Гледаш не сум знаел дека треба со биљана и свински сапун, јас со доместос се бањам еднаш на две недели,зимоска на четири недели ама сега пошто е топло на две.
Ти си искусен веѓаџија си го знаеш редот.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354

Комплексите се гадна работа.И не се навредувај одма,сфати ја шалата.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Комплексите се гадна работа.И не се навредувај одма,сфати ја шалата.
Прво комплекс, па сега се навредувам трето шо ќе биде, се налутувам? :icon_lol:
Патем добро познат ми е пријател и нема такви веѓи, али џокери обожаваме вака како тебе да се избаци некој да не просветли и двајцата :)

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Прво комплекс, па сега се навредувам трето шо ќе биде, се налутувам? :icon_lol:
Патем добро познат ми е пријател и нема такви веѓи, али џокери обожаваме вака како тебе да се избаци некој да не просветли и двајцата :)
Просветлување барај си по религиозните објекти,јас не сум од таа бранша на луѓе.И форум е за дискутирање , ако не се лажам ? Да не ја труеме уште толку темата,продужи даље.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Чек и јас да си кажам муката.....Останаа ли бе девојки што сакаат мажи со влакна на градите...(значи не тепих или онака црни и премногу него нормално како што треба) Пошо глеам сите нешо депилирани бараат а и процентуалноста на мажи со недепелирани гради е баајги мала и се намалува.Тоа е единствено нешо шо никад нема да го направам па да знам дали има надеж за мене.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Убави раце, чисти. Средени нокти. Убаво средена брада. Уредна фризура. Со средени веѓи. АКо се бушави и никакви, нека ги кубе, ама да не се забележува. Не мора да е депилиран. Освен ако не е премногу влакнест. Не многу мек, ама не и пребилдан со мускули. И можда мало меше.

Kajgana Shop

На врв Bottom