не сакав да бидам директен,ама знаеш она кога ја гледаш одозгора како со една рака го држи со другата собира влакна од јазик,се мислам дека такво нешто и се случувало на подолг периодЛеандра имала изгледа лошо искуство со влакнестиве мажи , па сеа јако ги диса.Од прееска спомнува некое голтање на влакна, па плукање 10 минути...Сумљива ми е.
Леандра батали овие деца шо тураат по 100 денари бензин во половни веспи и цела недела берат ситни пари за да излезат во сабота вечер на едно кафе и кисела вода.Прво ќе ме земаше за швалерка сега ме бркаш,чекај да купам чешел и доаѓам![]()
не сакав да бидам директен,ама знаеш она кога ја гледаш одозгора како со една рака го држи со другата собира влакна од јазик,се мислам дека такво нешто и се случувало на подолг периодЗамисли си ја како мачка кога исфрла топчиња од влакна АККККККККК АКККККККККККК АКККККККККККККККККККККРРРРРРРРР
![]()
Нели сеа си гангбангер бе ? И ти незнаеш што си веќе.Леандра батали овие деца шо тураат по 100 денари бензин во половни веспи и цела недела берат ситни пари за да излезат во сабота вечер на едно кафе и кисела вода.
Јас сум добро ситуиран господин и знам како да третирам женска.
Јас сум се шо треба да се биди за да се дојде до женкаНели сеа си гангбангер бе ? И ти незнаеш што си веќе.
Јас сум се шо треба да се биди за да се дојде до женка
ако си јака женска и те палат “тасма бричен и цврст задник,средени веѓи,нокти и подноктици“.. и то ќе го направамШто значи дека си лесно адаптивен тип.Со оглед на тоа дека денешните жени се возбудуваат кон тасма бричен и цврст задник,средени веѓи,нокти и подноктици,дали и ти ги практикуваш истиве работи ? Ме интересира зошто во сржта си хардкор човек,со јак сенс за хумор.И дали сево ова те прави папучар , или припадник на геј популацијата во светот,или си маалско наречен пичкопат ?
Лошото извртување на речениците во своја полза,поради недостиг на коментари основани на факти,те прави помалку интелегентен(а тоа не си).Затоа еве ќе те посочам дека мојот претходен коментар беше заснован на коментарите на испитаниците на оваа тема.Врз таа база заклучив и дека Леандра имала поранешно искуство со влакнест маж,или некој од нејзините блиски е многу влакнест па влакната ја нервираат.А ти пак самиот си се углави со тоа дека се прилагодуваш така што полесно да фатиш дунда,што ме натера да ти го поставам претходното прашање,на кое што ти го избегна одговорот односно проба да ме понижиш со некои си твои лоши шемички.With all respect,одговори на прашањето за да ги избегнеме натамошните оф топик дискусии,ако се прокламираш како припадник на машкиот пол.ако си јака женска и те палат “тасма бричен и цврст задник,средени веѓи,нокти и подноктици“.. и то ќе го направам
Прочитав текстот до пола и ми се сомле во умот. Многу филозофии многу непотребно длабоки мисли , испитувања истражувања приспитувања, сомнежи.Лошото извртување на речениците во своја полза,поради недостиг на коментари основани на факти,те прави помалку интелегентен(а тоа не си).Затоа еве ќе те посочам дека мојот претходен коментар беше заснован на коментарите на испитаниците на оваа тема.Врз таа база заклучив и дека Леандра имала поранешно искуство со влакнест маж,или некој од нејзините блиски е многу влакнест па влакната ја нервираат.А ти пак самиот си се углави со тоа дека се прилагодуваш така што полесно да фатиш дунда,што ме натера да ти го поставам претходното прашање,на кое што ти го избегна одговорот односно проба да ме понижиш со некои си твои лоши шемички.With all respect,одговори на прашањето за да ги избегнеме натамошните оф топик дискусии,ако се прокламираш како припадник на машкиот пол.
Невин би сакал да останам засекогаш,во поглед на моето досие.А за другава невиност,не треба да одам по женскиот памет,односно некоја чанта да ме шета,за да ебнам нешто.Ако си ти тој тертип на човек,тогаш пријателе престани да се бричиш со стари бричеви, и да ги оштриш на кожен ремен,престани да глумиш хардкор фаца, и земи издепилирај градите и тоа влакната околу брадавиците,опни еден сребрен ланец околу врат,ѕиден часовник на лева рака,качи се у BMW3 и шибај накај 69.За некое време ќе се видиме во некоја маалска бииртија,на ракиичка и салата,кога ќе сфатиш дека идеш контра само ради мене.Прочитав текстот до пола и ми се сомле во умот. Многу филозофии многу непотребно длабоки мисли , испитувања истражувања приспитувања, сомнежи.
Ако продолжиш така ќе останеш невин.
Се бричам со она што дава најдобар резултат, во сабота (тогаш се бричам) да ми погалиш лице тазе бричено со тој на кожен ремен наострен брич, одма ќе се навлажниш од возбудаНевин би сакал да останам засекогаш,во поглед на моето досие.А за другава невиност,не треба да одам по женскиот памет,односно некоја чанта да ме шета,за да ебнам нешто.Ако си ти тој тертип на човек,тогаш пријателе престани да се бричиш со стари бричеви, и да ги оштриш на кожен ремен,престани да глумиш хардкор фаца, и земи издепилирај градите и тоа влакната околу брадавиците,опни еден сребрен ланец околу врат,ѕиден часовник на лева рака,качи се у BMW3 и шибај накај 69.За некое време ќе се видиме во некоја маалска бииртија,на ракиичка и салата,кога ќе сфатиш дека идеш контра само ради мене.
Јас не знам што уопште се расправате за веѓи и влакна кога се знае дека нема ништо попривлечно од ваква веѓа (а, богами и осмех)
![]()
Едноставно секоја жена да посака да го грабне и да бега!
И ти ... со цел памет ќе и го довериш братот... а таа со жилет во рака....Е ме убеди готово еве и ке се бричам доле ако треба,ама леондра да земе бикче и да го направи чинот на отсранувањер на влакната.
Еве само да ме засака љандрата,дури и ке и дадам да го избричи ако тоа е потребно![]()
Ringa dinga ding we got a winnerЕ па ти, на негови години други ФИЗИЧКИ квалитети доаѓаат до израз...мали се, таман колку да застанат у новчаник![]()