Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Оклахома >94.5 1.90
Франција 2 1.85 (супер тип)
Англија ГГ&3+ 2.35
Америка Минеиро 1 1.50

Можат ли неколку кошаркари да се врзат на едно ливче со повеќе и помалку кошеви?
Во Спортлајф?
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 19:56 ---
Можат ли неколку кошаркари да се врзат на едно ливче со повеќе и помалку кошеви?
Во Спортлајф?

Луѓе одете побрзо спортлајф уплатете на Перкинс 5.5 коша + 1.95 е коеф ова би требало да е поклон .. центаров да не дајт 6 коша ..

Англија - Украина Дупла победа 1(Англија) 6,75

Шведска имала повеќе шанси. Еднаш Тоивонен го помина голманот, ама погоди статива на празен гол.

Како беа правилата за најдобар стрелец во репрезентација во случај ако неколку играчи имаат ист број на голови?

На пример во Италија неколку играчи имаат 1 гол. Во моментов најдобар стрелец се смета Балотели така?
Или во Шпанија Торес и Фабрегас имаат 2 гола. Од нив 2ца Фабрегас даде последен гол. Значи најдобар стрелец кај нив е Фабрегас моментално така?

Како беа правилата за најдобар стрелец во репрезентација во случај ако неколку играчи имаат ист број на голови?

На пример во Италија неколку играчи имаат 1 гол. Во моментов најдобар стрелец се смета Балотели така?
Или во Шпанија Торес и Фабрегас имаат 2 гола. Од нив 2ца Фабрегас даде последен гол. Значи најдобар стрелец кај нив е Фабрегас моментално така?

Различно мислам беше во спортлајф и моцарт знам, кај едните беше кој последен дал а кај другите кој помалку на терен поминал.

Различно мислам беше во спортлајф и моцарт знам, кај едните беше кој последен дал а кај другите кој помалку на терен поминал.
За во спортлајф ме интересира

Тој што дал последен гол се смета за најдобар,јас го имам сингл Балотели најдобар.
Јас ги чекам на ливче уште Балотели и Торес.
Значи сега ќе навивам за Англија да победи 1-0,2-0 и се останато во кое Италија не дава гол :D, и нормално Торес да даде уште еден гол :)

Денес Парагвај-Боливија кошарката хендикепот беше даен 61 ебан кош:facepalm:..поклон на векот..а ние во франција се пикаме..како можеше ова да го пропуштиме 60 коша се премногу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom