Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
E од кај Керик го туркале годините коа лани сите утакмици му беа на ниво?
И од Сколс не се бара трчање, се бара контрола и долги додавања, може тоа по цел ден без замор да го прави.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Колку само мило ке ми биде ако Модрич отиде во Реал баш таму ке се види неговиот квалитет и дали вредела цената што била платена за него баш покрај Озил и Кака.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Не е во ред коментаров и самиот знаеш дека Сколс е веќе дедо, Керик веќе го туркаат годините :icon_lol: , Модрич шубо би залегнал на позицијата каде што сме ранливи...
Дека се појавија шпекулации за во Реал М. и одма да се хејта?
Ами и Кагава ако не дојдеше, и по него ќе се лаеше... :cautious:
Која позиција на Сколс или Керик одлучи се и како што кажав неколку страни поназад уште пред да се одкрие интересот на Реал јас овој играч не го сакам во Манчестер Јунајтед од неколку прости причини.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Која позиција на Сколс или Керик одлучи се и како што кажав неколку страни поназад уште пред да се одкрие интересот на Реал јас овој играч не го сакам во Манчестер Јунајтед од неколку прости причини.
Ај вака да те прашам онака чисто информативно пријателски настроен, ако не дојде Модрич,а веќе го зедовме Кагава,што мислеш Кагава ќе игра поназад а? o_O

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Ај вака да те прашам онака чисто информативно пријателски настроен, ако не дојде Модрич,а веќе го зедовме Кагава,што мислеш Кагава ќе игра поназад а? o_O
Јас тебе онака да те прашам информативно пријателски настроен само Кагава го имаме од средниот ред играчи?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јас тебе онака да те прашам информативно пријателски настроен само Кагава го имаме од средниот ред играчи?
Гигс ти е крило, Парк веќе е стар не е тој тој... Керик ти кажав,Сколс ти кажав, Андерсон се напрај џуле....
Или чекај бе ! :eek: Тој новиот ли?
ДА ДА ДА !

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гигс ти е крило, Парк веќе е стар не е тој тој... Керик ти кажав,Сколс ти кажав, Андерсон се напрај џуле....
ДА ДА ДА !
Така ако идеш на сите ќе им најдеш фалинки. Ако идеме по твоево и Кагава има фалинки, минимум три можам да ти кажам.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
П.С Тој новиот шо го викаш ако испадне ко Руни што праиме? Ама ок, тревата е позелена од другата страна на оградата, се шо е у други тимови е боље од нашето. Играчи под 20 милиона не признавате...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
ДА ДА ДА !
Никој не знае што носи сезоната, така да и лани Фергусон на неколку пати изјавување дека ќе биде на слатки маки кога е во прашање нападот поради преголемиот број на играчи, така што подоцна се покажа дека воопшто не е така, дури во еден момент ептен висевме. Од ова идеме до заклучок дека колку и да се има играчи, сепак се малце :) Единствено од се останува да се молиме да не бидеме толкави малери и оваа сезона со повредите, туку ова што минатава сезона ни се случуваше, да им се случува на комшиите. Е тогаш колку ќе ми биде слатко, зошто на 2ца повредени онај педерон Манчини плачеше, не пак на повише :D

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Фебруари и Март немаме ниедно дерби, до дуелот со Сити мора се живо и диво да здрвиме! :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не верувајте на Дејли Мејл (алудирам на тоа Модриќ во Реал), зошто пишале и дека Митко е спремен за во Малага а братучетка му на Бербатов вика дека од сите клубови баш Малага не покажала никаков интерес. :tapp: Слушајте си го чичко Боб, сеа стариот ќе си дојде од одмор кај и да е, Боб ќе појде на ракија и одма ќе ни каже до кај е работата :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
П.С Тој новиот шо го викаш ако испадне ко Руни што праиме? Ама ок, тревата е позелена од другата страна на оградата, се шо е у други тимови е боље од нашето. Играчи под 20 милиона не признавате...
Добро Модрич веќе знаеме како игра "не ни се бендисува" поради X причини,новиот ќе се покажи подобро ДАЈ БОЖЕ!
Ама сепак да го имаш Модрич во екипа е малце подруга работата ;)
А дека не признавам играчи под 20 мил.... секако дека признавам..
Колку го зедовме Џонс? 18 мил ми се чини?
Де Геа колку го зедовме? И него го признавам иако на почеток мн. р'жев... ;)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Него, ќе ја земе Рафаел 2-ката сезонава?

Kajgana Shop

На врв Bottom