- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Доста паметно би било тоа, ама изгледа како мишн импосибл, за жал.ај нека си отиде уште сеа...
Доста паметно би било тоа, ама изгледа како мишн импосибл, за жал.ај нека си отиде уште сеа...
Јас би го зел и за десет. Озбилно, шегата настрана, ама е квалитетен и тивок.Нејќам да напињам со Манџукич вака, глеам дека не ви е по кејф на повеќето, али достапен е за 7 милиони
Веќе не знам ти кога си саркастичен а кога неЈас би го зел и за десет. Озбилно, шегата настрана, ама е квалитетен и тивок.
Ќе научиш, ќе ме позниш.Веќе не знам ти кога си саркастичен а кога не
Не е работата за да не се покажи. Ако наебиме во првите утакмици отиде сезоната. После кој сака нека е готово е. Нема враќање. Не сме ние толку ментално спремни за да се враќаме од лош старт. Ако почниме лошо ќе тераме лошо цела ебана сезона. Почетокот сега е многу важен за нас. Лани да ги победевме оние 6-7 утакмици на старт (а и требаше да ги победиме) имаше друг муабет да се прави сега овде.Демек ако новиот менаџер кој наметнува друг вид на игра ако не се покаже во првите неколку кола против најјаките екипи од Премиер Лигата тогаш не го бива? Ако така лесно судиме, ај нека си отиде уште сеа...
Тоа е кога се нема мозок. Па има човекот уште 2 години договор. Или шитни го некаде и натерај го да прифати или седни го на клупа нека дреми 2 сезони нека му се уништи кариерата. Тој тука ќе крши клечки и ќе наредува мочко низаеден. Само жената му вреди ништо друго. Кени згреши лани требаше или да се отараси од него или да го задржи. АМа не ќе го праќаме на позајмици секоја година. И кој ќар видовме од него ние? Една сезона кај анс цело време повреден, една во Јуве една во Милан сега пак во Милан и на крај да си оди за 1 милион? Платен е 20 милиони и со само една изиграна сезона кај нас и со 3 на позајмици да си оди за 1 милион?? Па нема шанса. Овие се дефинитивно нездравиако е воа вистина со аквилани дека на милан ке им го дадеме уште на една година и после да можат да си го купат за само 1 милион
пред некој пост го кажав истово за со тељо за него бараат 10 ние ќе ги дадеме а кога нас ни бараат играч и за 1 милион ке го дадеме .... па добро бе има ли нкој од тој наш стручен штаб со мозок да е или се е безмозок
Ако де....битно ќе плесниме 10 милиони за него па шо биди нека биди. Зошто ти се крила? Не ни требаат крила. Оти ако купиме квалитетни крила тогаш на што ќе се вадиме цела сезона? Вака имаме алиби - абе квалитетни крила немавме! Сезоната ќе почни уште малку а плус имаме страшно тежок распоред овие уште не можат еден Сигурдсон да купат. Али ајде нека биди можи ќе се погоди
Искрено ви остава ли впечаток дечково?? Мене после толку изгледани видеа некако ми се чини дека ништо нема ново да донесе ни да смени, истите потези ги има и Хендо .. А и на чиво место би играл?? Адам,Лукас,Џерард се одлична 3ка за средина па зар Адам(најдобриот асистент од оваа година) ќе го продаваат или ќе го седнат на клупа??
Зашто не купуваат крило туку се запнале со ''плејмејкери'' ..Зар не го гледаат тоа што цел свет го гледа а тоа е дека НИ ФАЛИ КРИЛО И ТОА ДЕСНО ??!!!
Сега сакав да ја објавам Кај те нема па се појавуваш кога не требаЕве ме и мене....
http://theredarmylfc.wordpress.com/2012/06/18/povratak-otpisanog-endi-kerol-motiv-oklevetanog-junaka/
Прво една статија за Керол кој секој треба да ја прочита
Второ- Распоредот- имаме 3 дерби во 5те први натпревари, и не се оптоварувајте со тоа ако имаме слаб старт на почеток ни отиде сезоната, нема никава врска. Лани Арсенал имаше преслаб старт па заврши во првите 3, а ние имавме одличен старт па завршивме 8ми, треба цела сезона да ја темпираме формата.....
трето- Скоро сигурно е за Гулфи оти ќе дојде кај нас, би сакал да го видам и Тело кај нас оти одлично ќе се вклопи во нашата игра а и лани имаше супер сезона, Манџукич сакам да го купиме како играч за ротација во нападот со Енди, незнам како ќе биди со Диаме ама ако потврдат лекарите наши оти можи да игра би сакал да го земиме и по можност еден лев бек колку за резерва.....
Еве ме и мене....
http://theredarmylfc.wordpress.com/2012/06/18/povratak-otpisanog-endi-kerol-motiv-oklevetanog-junaka/
Прво една статија за Керол кој секој треба да ја прочита
Второ- Распоредот- имаме 3 дерби во 5те први натпревари, и не се оптоварувајте со тоа ако имаме слаб старт на почеток ни отиде сезоната, нема никава врска. Лани Арсенал имаше преслаб старт па заврши во првите 3, а ние имавме одличен старт па завршивме 8ми, треба цела сезона да ја темпираме формата.....
.
Мислев само на првите 3 колаОд кај тоа дека сме имале добар старт.. во први 5 кола 2 порази(Стоук и Тотехем) 1 нерешена(Сандрленд) и 2 тепани (Арсенал и Болтон) ...7 бода од 15 не е добро треба да сме над 10 за да имаме добар старт по мое..