Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
5 од 6 утакмици по мечевите во ЛШ ни се на гости и тоа со Ливерпул, Челзи, Њукасл, Вила и Сити :mad:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Fergie has rebuffed all loan enquiries for new recruit Nick Powell because he wants to keep him at the club. Part of the deal that took him to Man Utd from Crewe was that he couldn't be loaned back to them. This however would suggest that Fergie sees him as a part of the first team.

Ова ми се свиѓа баш. Мислам дека детево може да биде голема зверка на ОТ.

Инаку ако и Реал се вмеша за Модриќ мислам дека ќе го лапнат пред нас...Во таков случај да си го земиме Сахин од кај нив за помала сума и да си сме безбедни во средината наредниот период :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Од секад сме имале говно распоред.. од секад!
Незнам зашто уште првиот месец нека ги наместат сите дербиња едно по друго и да не се замараме веќе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Агентот на Берба рекол дека има контакти со повеќе клубови кои се заинтересирани, но имало време до крајот на август.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Добааар е распоредот. Испаѓаме ЛШ пак во групи и цепиме кон 20ката :D
Ако испадниме уште вгодина во групите,на школо нема да ми се оди ич :cautious:.
--- надополнето: 18 јуни 2012 во 16:32 ---
Добааар е распоредот. Испаѓаме ЛШ пак во групи и цепиме кон 20ката :D
Ако испадниме уште вгодина во групите,на школо нема да ми се оди ич :cautious:.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Italian media say Juventus are ready for Manchester United legal action over Paul Pogba

:tapp: Аман веќе нашиве нека им го дадат циганов и очи да не му глеаме, и овие па Јувентус како запнале по овој ко слеп за стап ко демек првотимец ќе им биде па и тоа последно парче од сложувалка им е :facepalm: Големото фудбалериште уште па по судови да се занимаваат нашиве.
Ако не му се игра тука гони го, има некои што сакаат да играат, нека не им фаќа место.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Изгледа само јас сум црната овца у стадото:icon_mrgr:

Најверојатно само мене не ми се допаѓа Модриќ...би сменил мислење доколку дојде кај нас и ме демантира со одлична игра..но некако сум песимист у врска со него :unsure:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748

^^^ Mislam rabotava za modric e dun deal,definitivno ke si odi od kaj kokoskite e sea ostanuva da vidime kade ke ide ali okulu 83.3% doagja u United. Stom ovoj Bloodzeed @Bloodzeed se otkaza od nego ,koj do pred kraj na sezona ke te potepase ako spomnes deka ke si ide modric,a sea pee druga pesna demek Monkey Bale ostanuval, taka da go cekame Luka na Old Trafford

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Колку само мило ке ми биде ако Модрич отиде во Реал баш таму ке се види неговиот квалитет и дали вредела цената што била платена за него баш покрај Озил и Кака.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Колку само мило ке ми биде ако Модрич отиде во Реал баш таму ке се види неговиот квалитет и дали вредела цената што била платена за него баш покрај Озил и Кака.
Не е во ред коментаров и самиот знаеш дека Сколс е веќе дедо, Керик веќе го туркаат годините :icon_lol: , Модрич шубо би залегнал на позицијата каде што сме ранливи...
Дека се појавија шпекулации за во Реал М. и одма да се хејта?
Ами и Кагава ако не дојдеше, и по него ќе се лаеше... :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom