Како најбрзо да се отрезнам?

Статус
Затворена за нови мислења.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Не слушај другите шо ќе ти дадат совети бе, слушај ваму ја изгорен шо ќе ти кажам. Коа бев копиљ отидовме летно време (средно) на одмор Охрид. И седнавме у едно кафанче се изнапивме и сеа 4 души дамла ја петтиот пола трезен. Останаа сите у кафанчето и ја одам со другарка барам чаре да се трезнам. Идам у ириш паб и една ороспија ми дава совет на прашањето како да се отрезнам барем малце: Скопското е добар лек за виното ако си пиел вино и јас ДА пиев вино и бап на екс цела кригла пиво. Ко ме здрма бе луѓе, неможев да станам.
:pos::pos::pos::ROFLMAO:

Legendary

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Не сум била логирана, обично знам на другар ми коа му се вртеше при препивање, се држеше со рака за ѕид, и така демек му престанувало и заспивал.... ама ете касно пишав веќе си заспал ти :icon_lol:

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Се врти се врти, и наеднаш ќе ми дојде ќе ми се скурчи и пикам 2 прсти и шо ќе видиш канализација, после тоа заспивам и утредента не можам од кревет да станам, и затоа од сеа само пивце си мавам. (y)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
побарај ја фискалната сметка после толку пиење и ќе се отрезниш 100% :pos:
:pos:

Заеби рехабилитации, некој да си ги собира фискалните сметки и да си ги лепи дома на ѕид за да го потсетуваат секој ден, најдобар мотив ќе му бидат за да се откаже од алкохолот

W

Werther

Гостин
Океј брај, ја отворив темава само да збирам поени и лајкови ;) ако сакаш, помогни ми моментално, потенцирав нека се избрише темава одпосле.
Братче викни го тој што ви е најјак у маало и кажи му една 'вруќа' да ти стегне и како нов си после.;)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Акни си бокс сам на себе да видиш како одма ќе се отрезниш. Мртва сериозна сум. :sneaky:

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Чим си пијан дојди кај мене , специфичноста е што после тоа ќе имаш главоболки во 'рбетот , стомакот и така натаму :D

F

FuckYouAll

Гостин
Идам у ириш паб и една ороспија ми дава совет на прашањето како да се отрезнам барем малце: Скопското е добар лек за виното ако си пиел вино и јас ДА пиев вино и бап на екс цела кригла пиво. Ко ме здрма бе луѓе, неможев да станам.
Никој не ти е крив шо си глуп.

Член од
27 мај 2012
Мислења
186
Поени од реакции
112
Епа немој толку да пиеш :D. Ако сакаш можам да ти дадам еден рецепт за отрезнување за другпат:vozbud::D

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Ми се случувало да испијам литро и пол црвено вино чисто, и да бидам пијан и да не ми било толку лошо, но имало и кога сум пиел некој срање алкохол и сум измешал, да, сум можел да се логирам и да пишувам, ама многу ми било лошо, и ми се вртело и не сум можел да спијам.

го сфаќам дечково

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
живо јајце за да исповратиш

Статус
Затворена за нови мислења.