Како најбрзо да се отрезнам?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
абе брат ја коа сум пијан неможам сам да си дојдам дома не пак да вклучам пц и да пишам на кајгана :\ зависи кај кој како :D

инаку легни си сабајле како нов ќе бидеш :D ај тие шо те подбацнале толку да глокнеш ќе те викат на кафе сабајле or not :(

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Од ова што читам многу слаба генерација сте. Кога биле пијани не знаеле пс да уклучат. Кога биле пијани не им текнувал пасвордот. Кога биле пијани не знаеле како да туцаат, ова де куцаат. На времето пијан од дома не те пуштаа малце подпијан а ако се вратиш дома а не подзамирисуваш на ефтина лоша ракија мајка, татко се откажуваат од тебе брат ти нејќе повеќе да те гледа и сите тетки те оговараат на улица како малиот на Стојан што живее спроти фурната се расипал и тргнал по лош пат. А не ко денеска... Бах...

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
who gives a fuck about parents ? any1 ? drunk or not ? my way of life . . .

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Мишн комплит....OceaN- трол левел ричд.

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Дечково од тролање сигурно се отрезнил.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Како да се отрезанм, ве молам кажете ми , многу сум пијан , пијам вода ама не ме бива. Кажете како да се отрезнам !

Избриѓете ја темава отпосле.
Паранои го пукнале дечково ќе умирал,мисли му се врти и готово е умираа :ROFLMAO: :pos:
Ако е до умирање работата нема ни да знаеш кома ќе бидеш во буквална смисла на зборот.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Пиење нечини од искуство знам иначе се знае зошто се пие не дека е слатко, пивото горчи, ракијата љути, виното кисело више покисело здравје... се пие за промена на расположение да се дешава нешто од досада немаш шо да праиш те мрзи на Водно пешки да се качиш али 50 склека да напраиш и од досада земаш пиеш ама после е срањето дур пиеш нишо ама после коа ќе се трезниш може напад на паника да добиеш може излив може срцев удар мислам ако пиеш иначе за две чаши ич не почињај.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Како да се отрезанм, ве молам кажете ми , многу сум пијан , пијам вода ама не ме бива.
Највеќе се насмеав на овој дел.
Демек ќе го разреди алкохолот со вода и ќе се отрезни... :pos:

Штом си успеал да се логираш и да склопиш пост на форум, добар си. Само преспивање и ко нов си. Најверојатно е и така во моментов.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Иако е доцна...ладен туш ќе те пркне ко пар цицки преку лето.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Како да се отрезанм, ве молам кажете ми , многу сум пијан , пијам вода ама не ме бива. Кажете како да се отрезнам !

Избриѓете ја темава отпосле.
Многу си пијан ама пишуваш без ниту една грешка, алал да ти е бе! Тоа тешко кој го може

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Не слушај другите шо ќе ти дадат совети бе, слушај ваму ја изгорен шо ќе ти кажам. Коа бев копиљ отидовме летно време (средно) на одмор Охрид. И седнавме у едно кафанче се изнапивме и сеа 4 души дамла ја петтиот пола трезен. Останаа сите у кафанчето и ја одам со другарка барам чаре да се трезнам. Идам у ириш паб и една ороспија ми дава совет на прашањето како да се отрезнам барем малце: Скопското е добар лек за виното ако си пиел вино и јас ДА пиев вино и бап на екс цела кригла пиво. Ко ме здрма бе луѓе, неможев да станам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom