Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Момци ја има ли некој пробано од вас Dirt:Showdown да ми каже дали вреди дали да ја симињам зашто не сум многу јак со лимит???:D

Мене ми е лесна и многу брзо ја завршувам ама пак ми е многу интересна така да ЗА МЕНЕ вреди да ја спуштиш
арно ама да знаеш дека немам играно DiRT игра претходно :D

Мене ми е лесна и многу брзо ја завршувам ама пак ми е многу интересна така да ЗА МЕНЕ вреди да ја спуштиш
арно ама да знаеш дека немам играно DiRT игра претходно :D

Ја пуштив уште прееска брат али сепак фала

Предлог игра од поновиве (Shift/2, DiRT/2 etc) за на волан?

Уствари, со која игра е најбољи филингот за волан?

За тебе друже штом имаш мерак за волан ти ја препорачивам Fuel. Значи играва има толку големо пространство што не можеш да замислиш. Сакам да кажам не е се во трките, можеш да возиш слободна вожња да истражуваш. Графиката е прекрасна гејмлејот и управувањето се одлично има разлика што кола возиш дали on или off road.

Значи подобро од оваа нема да најдеш. (y)

Test Drive Unlimited знам во симулација мод викаат доста добра била. Ако сакаш рели тимаш и WRC 1/2 со лиценцирани коли и возачи и нормално DIRT серијалот (најновата е showdown). Постара а добра ти е исто Race Driver Grid

Последниот пат коа барав хорор, дека нова ми ја предложија Аmnesia, која беше полн погодок.
Сега незавршена ми беше Trine 2, за навечер супер ми беше, па предлог слична puzzle игра?
Немора во тој стил, може нешто како limbo, portal.. ама не премногу инди, туку од поквалитетните.

Иначе Trine добар кеф ми праеше/направи.

Има ФИФА или ПЕС 2012?
Ако не, може и 2011 само совет што е подобро да знам што да спуштам :)

Имаш и Фифа 2012 и Пес 2012 мој совет ти е да симнеш Пес мислам дека повеќе ке ти се допадне

Имаш и Фифа 2012 и Пес 2012 мој совет ти е да симнеш Пес мислам дека повеќе ке ти се допадне
Инсталирав ПЕС само ми прави некој проблем. ГО копирав и кракот и пак ми бара: Wrong disc inserted.
Please insert the original "Pro Evolution Soccer 2012" CD/DVD

Немора во тој стил, може нешто како limbo, portal.. ама не премногу инди, туку од поквалитетните.

Иначе Trine добар кеф ми праеше/направи.

Rayman: Origins.
Најдобар платформер последниве десетина години.
It also has a trololo soundtrack.

Еј Rayman sure brings back memories ја кинев на SONY 1 ова мора да се симне:)

Јас ја пробав Rayman Origins, до пред пола и ми здосади. :/

Insanely Twisted Shadow Planet ми беше поинтересна. :/

wot, стварно би ти препорачал да ја доиграш ако ти здосадила на пола затоа што ти била играта лесна. При крај играта нагло станува многу потешка ( и поинтересна ). Е да, досадно е ако треба да повторуваш нивоа за да ги ослободиш сите "electron cages" - ама вреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom