Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.464
Поени од реакции
8.592
Кореографијата да е на платно да разберам некако ама најлонот :tapp: инаку пред две-три сезони истите корегорафијата најлоните ги оставија во Битола и никому ништо ние ниту ја зедовме ниту ништо исто мислам и ние дека на последното гостување во ск ја оставивме :P за курот тие тоа тие како кондом за една употреба :D

Член од
30 септември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
38
A be nema sto da se raspravame so vas, vie samite nemate isto mislenje, nekoj vika nema sto da i pravime na tie koreografii ednostavno treba da se ostavaat takvi kako sto se a drug vika sekoja koreografija sme ja kinele ili nz sto samo ova sme ja zaboravile bidejki imavme proslava.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.881
Кореографијата да е на платно да разберам некако ама најлонот :tapp: инаку пред две-три сезони истите корегорафијата најлоните ги оставија во Битола и никому ништо ние ниту ја зедовме ниту ништо исто мислам и ние дека на последното гостување во ск ја оставивме :P за курот тие тоа тие како кондом за една употреба :D
Да, ја оставивте, баш покрај нејзе поминав, одма беше до вратата на северна фрлена. Пех требаше да ја земам, да се фалам сега :P
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 15:39 ---
A be nema sto da se raspravame so vas, vie samite nemate isto mislenje, nekoj vika nema sto da i pravime na tie koreografii ednostavno treba da se ostavat takvi kako sto se a drug vika sekoja koreografija sme ja kinele ili nz sto samo ova sme ja zaboravile bidejki imavme proslava.
Друже ги кинеме пошто иста глупост како вас ни направија Пирати. Не се рачуна за трофеј, ама на нивна трибина стоеше кореографијата која ја нашле во контењер, и тоа превртена наопаку :pos:
Безразлика дали е трофеј или не, кога ќе видиш дека те иритира некој со глупости, неможеш да седиш мирен. И така им отиде главното знаме... :icon_mrgr:

Е сега не е исто да скинеш нешто вакво на пример

И нешто што фаќа цела трибина. Воглавно тие што ја фаќаат цела трибина одат директива во ѓубре :icon_mrgr:
Е сега откако завршило во ѓубре, не сме веќе должни да гледаме каде ќе заврши, кажав, нема специјално до Дризла да идеме да го палиме ;)

Замисли ова да го кинеме на трибина, па пола утакмица само во кинење ќе помине ;)
Кај ќе запалиш нешто волкаво?

Еве ги и другите работи што сте ги нашле. Кај ви е црниот дел, да ја докомплетирате сликата?:D

Плус сто посто не се земени од стадион, пошто нема туку така да бидат оставени.
Со што се потврдува муабетот дека сте ги собрале од некое ѓубре. А пошто сите комуналци се воглавно од Чаир, ви јавиле па сте ја земале, исто како што тие што ја реновираа салата во Битола ви ги поклонија трансовите на Чкембари ;)

A

Ali Pasha

Гостин
Еве само да видат ѓубретарите каде идат нашите кореографии, пароли итн...

Трофеј? :pos::pos:
Не беше ли ти тој, што прв ја промовираше кореографијата со ваљакот на Балисти од прославата, во темата навивачки трофеји (можеби тогаш мислеше дека кореографијата е трофеј):tapp: ?!?!?!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.558
Поени од реакции
29.152
Не беше ли ти тој, што прв ја промовираше кореографијата со ваљакот на Балисти од прославата, во темата навивачки трофеји (можеби тогаш мислеше дека кореографијата е трофеј):tapp: ?!?!?!
Да во право си, јас бев прв и пак ќе бидам прв. Разликата е тоа што за трофеј се смета нешто што има кој да го брани ;) Ова од континјер кој го бранел, мачките што спијат внатре? А, кореографијата на балисти беше спремана за утакмицата наредниот ден по втор пат да се извади и беше одземена лично од Балисти ;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Да во право си, јас бев прв и пак ќе бидам прв. Разликата е тоа што за трофеј се смета нешто што има кој да го брани ;) Ова од континјер кој го бранел, мачките што спијат внатре? А, кореографијата на балисти беше спремана за утакмицата наредниот ден по втор пат да се извади и беше одземена лично од Балисти ;)
Лелеее :pos:

Ние не знаевме каде го оставивме тоа ѓубрето, овој збори дека директно од Балисти одземена е. Ваљакот немаше како по втор пат да се употреби, не само ваљакот туку кажи им на браќата нека пребаруваат низ ѓубрињата можеби ќе најдат и други кореографии од тој ден.

A

Ali Pasha

Гостин
Ова од телепатија ти е , или само кога ти треба оправдување дека употребената кореографијата може да се смета и трофеј???
По паметен си кога не збориш!!!

Член од
17 август 2011
Мислења
10.397
Поени од реакции
18.551
ако глеам реално глупости се и едното и другото,се карате кое било по право ѓубре:pos:Се знае што е трофеј,транспарент.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.558
Поени од реакции
29.152
Ова од телепатија ти е , или само кога ти треба оправдување дека употребената кореографијата може да се смета и трофеј???
По паметен си кога не збориш!!!
Лично кажано од еден ваш баниран член, ќе го најдам постот ќе видиш ;)

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Годинава Кумани ја имаа и помошта од женската подгрупа Ultras girls. Девојки се надеваме дека љубовта кон клубот не ви е пролазна, туку ќе останете до крајот верни.
Апсолутно горда.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom