Евро 2012 - група Б (Германија и Португалија во 1/4 финале)

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Кои две репрезентации ќе одат во 1/4 финалето?

• Германија

Гласови: 102 87,2%
  • Холандија

Гласови: 89 76,1%
  • Данска

Гласови: 9 7,7%
  • Португалија

Гласови: 24 20,5%

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Побогу,не ги рамнете Швабите со Руските аматери на чело со Кержаков,ви се молам.

А и сигурно дека Ван Дер Вил ќе биде дрво кога во одбрана за соиграчи ги има Матијсен и Хејтинга,мислам размислете :facepalm:
Ван Дер Вил е стока од играч,ама со сигурна одбрана до него.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Побогу,не ги рамнете Швабите со Руските аматери на чело со Кержаков,ви се молам.

А и сигурно дека Ван Дер Вил ќе биде дрво кога во одбрана за соиграчи ги има Матијсен и Хејтинга,мислам размислете :facepalm:
Ван Дер Вил е стока од играч,ама со сигурна одбрана до него.
Видов прееска кога им асистираше на Португалците за гол :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Многу игра пимплаво Германија во одбрана не може топка да изнесат не личи ова на таа репрезентација што ја гледавме.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Незгодно да му е на човек да ги гледа Холанѓаниве во текот на сите досегашни натпревари, не знам нив како не им е незгодно... Колку ќе ми биде криво ако Данска не се пласира, а така ми мириса дека ќе биде.. :(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема везе тоа кои му се партнери во одбрана, ако е добар он ќе си ја држи својата позиција без грешка. :)

P

PewDiePie

Гостин
Снајдер многу јак до сега,и перси и хунтелар исто.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Со Матијсен во одбрана и Мајкон стај го,ќе се изгуби.
А бе што Матијансен - Шматијансен, човекот се сврти назад и му додаде на напаѓачот на Португалија за чист гол. Во празно, онака, како плејмејкер го пронајде :pos:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Многу опуштено Германциве да не се изглупираат и до кога ќе примаат голови од корна незнам. Баерн изгуби ради тоа финале ЛШ,Германија полуфинале светско и еве ги пак го примија од корна. Подолски незнам еј сеа даде гол и никад нема да го извади а неможам да го гледам на терен незнае ни со топка да трча тоа пасовите му се за никаде цело време Озил и Милер.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
А бе што Матијансен - Шматијансен, човекот се сврти назад и му додаде на напаѓачот на Португалија за чист гол. Во празно, онака, како плејмејкер го пронајде :pos:
Aaaa тоа не сум го видел,штета,ама ипак...:pos:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.539
Поени од реакции
22.202
Многу игра пимплаво Германија во одбрана не може топка да изнесат не личи ова на таа репрезентација што ја гледавме.
Мислам дека Данска немаше многу од играта се бранат цело време а Германциве пред гол малку лабави се, требаа три досега да имаат дадено

Kajgana Shop

На врв Bottom