Благодарам на идејата. При крај сме со таа функционалност и истата може да се очекува за неколку недели.Претпоставувам вие сте сопственикот... добро би било да се продаваат и книги на старо.
Благодарам на идејата. При крај сме со таа функционалност и истата може да се очекува за неколку недели.Претпоставувам вие сте сопственикот... добро би било да се продаваат и книги на старо.
Од толку издавачки куќи, абе никој не ги издава овие класици. Порано Мисла, Наша Книга... имаа и Лондон и Хемингвеј и Фаукнер и Стајнбек. Од овие писатели денес неможеш да најдеш ниту едно ново издание, освен ако не се за лектира.Кај можат да се најдат книги од Џек Лондон ?
Од толку издавачки куќи, абе никој не ги издава овие класици. Порано Мисла, Наша Книга... имаа и Лондон и Хемингвеј и Фаукнер и Стајнбек. Од овие писатели денес неможеш да најдеш ниту едно ново издание, освен ако не се за лектира.
Хм, досега не сум забележал изданија на Слово по книжарниците во мојот град, нити пак сум наишол на нивна веб страна. А гледам ги нема и на оваа новата овдепромовирана “Купикнига“ (на чијшто сајт освен Повик на дивината и Старецот и морето, обете лектири, нема ништо друго од овие автори, а и многу други кога сме веќа кај тоа).Од Фокнер и Стајнбек има на Слово изданија. Додека умирав и не ми текнува која од Стајнбек. За Лондон не сум сигурен, ама мислам дека Македонска Реч имаа издадено нешто, а од Хемингвеј исто Слово имаат.
Ова е блогот на Слово. Морам да признаам дека имаат добри изданија за разлика од повеќето издавачки куќи во РМ.Хм, досега не сум забележал изданија на Слово по книжарниците во мојот град, нити пак сум наишол на нивна веб страна. А гледам ги нема и на оваа новата овдепромовирана “Купикнига“ (на чијшто сајт освен Повик на дивината и Старецот и морето, обете лектири, нема ништо друго од овие автори, а и многу други кога сме веќа кај тоа).
Хм, досега не сум забележал изданија на Слово по книжарниците во мојот град, нити пак сум наишол на нивна веб страна. А гледам ги нема и на оваа новата овдепромовирана “Купикнига“ (на чијшто сајт освен Повик на дивината и Старецот и морето, обете лектири, нема ништо друго од овие автори, а и многу други кога сме веќа кај тоа).
Кај можат да се најдат книги од Џек Лондон ?
Прашања од ваков тип, постирајте на оваа тема.Дали знае некој/а од форумов каде можам да најдам книга од овој писател Sidney Sheldon ? во некоја од книжариве наши дали има и дали е превод на македонски или англиски .
Ок , извинете .Прашања од ваков тип, постирајте на оваа тема.
Овде задржете се на книжарниците, издавачките куќи и (не)квалитетот што го нудат.