Награда „Лариса Рикелме“

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
А што нема огромни силикони? :/
Освен гифов не сум видел друга нејзина слика, има негде а јас не знам? :(
Силиконите ич не се битни. :icon_lol: Фацата.. насмевката......!!! DAT SMILE!!!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Гледам сити си кажувате број 1 според вас па рдно е и јас да кажам :). Еве која ја сметам за број 1 според мене :

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Еве ја најјајката до сега според мене. Перфектно лице има.
Марли ти бе најде да кажуваш за вкус. Од онај постон што си го пишал вчера, првине 4-5 во некоја дискотека на врата нема да ги пуштат :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Еве ја најјајката до сега според мене. Перфектно лице има.
Марли ти бе најде да кажуваш за вкус. Од онај постон што си го пишал вчера, првине 4-5 во некоја дискотека на врата нема да ги пуштат :pos:

Toј постот од чера го најдов на еден форум, и ги стаев комплет ме мрзеше да ги разделуем убаите од гадните, али стварно за русинката дека е број еден немоем да сватим, покрај толку лепотице што продефилираа на темава ....

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Toј постот од чера го најдов на еден форум, и ги стаев комплет ме мрзеше да ги разделуем убаите од гадните, али стварно за русинката дека е број еден немоем да сватим, покрај толку лепотице што продефилираа на темава ....
Друже, секој со свое мислење и вкус. Што ќе беше, ако на сите ни се свиѓаат исти тип на девојки? :)
Најслатка

делат бр 3

бр.1 за сега, колку сексапил има у сликава и типкава то чудо едно, би ја земал дома со 2 деца, со мајка шизофреничкара и да незнае да готви !
Пример, мене овие ми се далеку од твоите коментари, ама никој ништо не ти искоментира.

Kajgana Shop

На врв Bottom