Евро 2012 - група Д (Англија и Франција во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втората фаза?

• Вкупно гласачи
    158

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Многу ми е мило шо тепа Англија, ауу какви мераци, имам да им го гледам гревовите во 1/4 финале...:sneaky:
МА НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ БРЕ!
ДА НЕ СЕ СЛУЧИ КАКО ЧЕЛЗИ-БАРСА ПА ПОСЛЕ ДА ИМА СМЕЕЊЕ:icon_lol:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Велбек какво голче им шибна на Швеѓаниве ... :) Жал ми е што испаднаа само заради Швеѓанките но по ова што го видовме од нив на утакмицве со Англија и Украина изгледа дека учествово им е таман па и премногу.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Керол:pos:
Иначе сега гледав изјава на Скомина, на шала вика, дека требало да му го поништи голот на Керол :pos:И не го погодил во „машкост“, туку во бутот.

Не ја гледав утакмицата, затоа испадна најдобра и најинтересна на ова ЕП :)
Велбек голче:cuc:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ќе си изгуби Енглеска последната и чао..ќе си иде Украина понатаму.;)
Франција не ќе си има маки со веќе испаднатите..
А Украина како домакин, ќе бутка до крај! Таму не постои можност за финална победа на Англија...максимум што ќе се спасат е икс.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
А Украина како домакин, ќе бутка до крај! Таму не постои можност за финална победа на Англија...максимум што ќе се спасат е икс.
Не верувам дека Англија ќе си дозволи да пркоцка ваква шанса ,а и Украина не е нешто многу јака џабе што е домакин .

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Мислам дека Украинците ќе се докопаат до нерешено..ако не и победа..ама у случај на исто бодовно салдо со Англија по 4 бода,незнам кој би идел понатаму,веројатно гол разликата ќе одлучи.

P

pepito*

Гостин
Мислам дека Украинците ќе се докопаат до нерешено..ако не и победа..ама у случај на исто бодовно салдо со Англија по 4 бода,незнам кој би идел понатаму,веројатно гол разликата ќе одлучи.
Во случај на нерешено Англија ќе има 5 бода, така е втора секако.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Не им значи нерешеното, но дефинитивно минималното нешто што ќе го извадат е токму тој резултат.
Пораз е нешто што не доаѓа в`предвид`

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ја коа јадев банани дека Франција е сигурна уше кога ги извлекоа групите,сите еееееееее пеееееееееееееер,од навивачки аспект,бегај оттука.

Ајде сега вие марш :)

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Јас пак така за инат ги ставив Шведска и Украина и види ке ги згрешам и двете :pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom