Барем дресовите ни се закон!
Ова со Кастињос официјално е?Цезар го продаваат ама не сака да си оди, нити пак некој го бара во моментов.
На Киву му го продолжија договорот доживотно.
Уште Самуел да не е...
Кастињос го продаваме на Вест Хем за 8 милиони.
Ранокиа најверојатно ќе го трампаме за Коларов.
Јалнаш си. Шнајдер е правилно. Барем така го вика странциве, ко че гледам фудбал со странски коментатор.Снајдер е, а не Шнајдер. Шнајдер е сосема друг фудбалер
Абе странски, сите го викаат различно а во презимето негово јас нигде не гледам Schneider туку Sneijder (значи С, а не Sch=Ш). Еве го Шнајдер дружеЈалнаш си. Шнајдер е правилно. Барем така го вика странциве, ко че гледам фудбал со странски коментатор.
Јас се прозивам Џуроски (пример). Како че ме напишиш на дрес од ИнтерАбе странски, сите го викаат различно а во презимето негово јас нигде не гледам Schneider туку Sneijder (значи С, а не Sch=Ш). Еве го Шнајдер друже![]()
Италијаните Дејан го викаат Дежан... секој по своеЈас се прозивам Џуроски (пример). Како че ме напишиш на дрес од Интер![]()
Не бе па и ти, онака си прајме муабет.Нема врска, и Сидорф го викаат Зејдорф. Ние си имаме наш начин на изговарање на имињата и колку помалку комплицираме толку подобро. На времето престанав да читам дневник затоа што за разлика од сите други, новинарот таму напнуваше со Роналду, Деку, Карлош итн...
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 15:07 ---
Италијаните Дејан го викаат Дежан... секој по свое![]()
Имаш поентаНе бе па и ти, онака си прајме муабет.Да не сакаш за Мудингаи да зборуваме...ебате беља
![]()
Има тука повеќе слики...отприлика како ке изгледа.Кога го направија...?![]()