Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Снајдер е, а не Шнајдер. Шнајдер е сосема друг фудбалер

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Цезар го продаваат ама не сака да си оди, нити пак некој го бара во моментов.
На Киву му го продолжија договорот доживотно.
Уште Самуел да не е...
Кастињос го продаваме на Вест Хем за 8 милиони.
Ранокиа најверојатно ќе го трампаме за Коларов.
Ова со Кастињос официјално е?
Не е мала сума 8 милиони. Мислам дека околу 8 беше продаден и Пандев, Пацини се проценува околу 10, Форлан 4мил ако е точно тоа што го пиша InTeR FaN вчера. Ако на тоа се додадат и платите на Пандев, Пацини и Форлан (Кастињос не верувам дека зема повеке од 700 000) станува збор за огромна сума. 30 милиони + околу 12 годинашна плата на четворицата тоа може да се искористи за вистинско засилување или уште 2*Паласио :)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Снајдер е, а не Шнајдер. Шнајдер е сосема друг фудбалер
Јалнаш си. Шнајдер е правилно. Барем така го вика странциве, ко че гледам фудбал со странски коментатор.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Не е официјално ама секој ден се зборува за тоа мислам дека се блиску до договор.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Јалнаш си. Шнајдер е правилно. Барем така го вика странциве, ко че гледам фудбал со странски коментатор.
Абе странски, сите го викаат различно а во презимето негово јас нигде не гледам Schneider туку Sneijder (значи С, а не Sch=Ш). Еве го Шнајдер друже :)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Абе странски, сите го викаат различно а во презимето негово јас нигде не гледам Schneider туку Sneijder (значи С, а не Sch=Ш). Еве го Шнајдер друже :)
Јас се прозивам Џуроски (пример). Како че ме напишиш на дрес од Интер :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Нема врска, и Сидорф го викаат Зејдорф. Ние си имаме наш начин на изговарање на имињата и колку помалку комплицираме толку подобро. На времето престанав да читам дневник затоа што за разлика од сите други, новинарот таму напнуваше со Роналду, Деку, Карлош итн...
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 15:07 ---
Јас се прозивам Џуроски (пример). Како че ме напишиш на дрес од Интер :)
Италијаните Дејан го викаат Дежан... секој по свое :)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Нема врска, и Сидорф го викаат Зејдорф. Ние си имаме наш начин на изговарање на имињата и колку помалку комплицираме толку подобро. На времето престанав да читам дневник затоа што за разлика од сите други, новинарот таму напнуваше со Роналду, Деку, Карлош итн...
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 15:07 ---

Италијаните Дејан го викаат Дежан... секој по свое :)
Не бе па и ти, онака си прајме муабет. :) Да не сакаш за Мудингаи да зборуваме...ебате беља :pos:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Статијата ти е од декември 2011. Пред тоа имавме други слики со сосема различен проект. Ништо не е донесено дефинитивно.

Kajgana Shop

На врв Bottom