intro
★ ★ ★★ ★
- Член од
- 6 јануари 2011
- Мислења
- 1.360
- Поени од реакции
- 1.060
љубов кон икспе или конфигурацијата не ти дозволува ?Моја грешка што не кажав... Икспе
батали икспе мој совет
љубов кон икспе или конфигурацијата не ти дозволува ?Моја грешка што не кажав... Икспе
лиценциран виндовс тешко дека некој ќе ти дадеОбично кога го купуваш компјутерот,нели ти давааат цд со виндоус ?![]()
Не си имал можност да се заљубиш во Windows 7, затоа така зборуваш........И љубов кон икспе и плус конфигурацијата не ми дозволува .. тоа е ...
Едитирање менија за DVD е напредна опција кај тој тип на софтвер затоа што е еден вид програмирање primer OnClick Button1 Do this..... OnClick Button2 Do that. Ако се копчињата за Video1,Video2 десно а ти требаат лево неможе да се сменат ако нема таков готов темплејт софтверот.Ми треба некое програмче, едноставно и лесно за употреба за правење на двд, нешто во стилот кога би го пуштил на двд да имам напред мени на пр. од лева страна да имам некој текст Видео 1,Видео 2 итн. и јас си бирам кое видео да си го пуштам и плус од десната страна да има можност да се вметне некое лого и со клик на него да ми пушти некое видео?
Зошто да батали XP? Последниов XP so SP3-ка,за мене,барем засега е најдобриот оперативен систем за персоналните компјутери,под услов да имаш копија која е чиста и нечепната од хакери. Доволно е и да фрлиш поглед на "хаосот" во Control panel-от на Windows 7 и да го посакаш стариот добар XP.Еве ние дома на сите три домашни компјутери користиме XP(освен на лаптопчето,тоа има Ubuntu 12.04) и тешко дека ќе го сменам,барем во наредните 1-2 години! Сепак ова е мое персонално размислување,ако сака некој може слободно да ме негира,не се лутам!љубов кон икспе или конфигурацијата не ти дозволува ?
батали икспе мој совет
Хаха, мене баш CP во 7 ми е далеку посреден отколку во XPЗошто да батали XP? Последниов XP so SP3-ка,за мене,барем засега е најдобриот оперативен систем за персоналните компјутери,под услов да имаш копија која е чиста и нечепната од хакери. Доволно е и да фрлиш поглед на "хаосот" во Control panel-от на Windows 7 и да го посакаш стариот добар XP.Еве ние дома на сите три домашни компјутери користиме XP(освен на лаптопчето,тоа има Ubuntu 12.04) и тешко дека ќе го сменам,барем во наредните 1-2 години! Сепак ова е мое персонално размислување,ако сака некој може слободно да ме негира,не се лутам!![]()
Батали 7ца, мој совет!љубов кон икспе или конфигурацијата не ти дозволува ?
батали икспе мој совет
Се читаш ли што збориш, каков хаос во CP на Windows 7 жити сѐ? Windows XP било подобро од 7мица, што нема да чуеш...Зошто да батали XP? Последниов XP so SP3-ка,за мене,барем засега е најдобриот оперативен систем за персоналните компјутери,под услов да имаш копија која е чиста и нечепната од хакери. Доволно е и да фрлиш поглед на "хаосот" во Control panel-от на Windows 7 и да го посакаш стариот добар XP.Еве ние дома на сите три домашни компјутери користиме XP(освен на лаптопчето,тоа има Ubuntu 12.04) и тешко дека ќе го сменам,барем во наредните 1-2 години! Сепак ова е мое персонално размислување,ако сака некој може слободно да ме негира,не се лутам!![]()
Демек 64битен XP е постабилен и побрз од 64битен Win7?Батали 7ца, мој совет!
(... освен ако немаш 4+Gb RAM, ама и во тој случај имаш 64-битен XP)