Eвропско првенство 2012 - општа дискусија

Кој ќе биде шампион?

• Германија

Гласови: 150 39,5%
  • Шпанија

Гласови: 62 16,3%
  • Холандија

Гласови: 52 13,7%
  • Италија

Гласови: 48 12,6%
  • Англија

Гласови: 38 10,0%
  • Франција

Гласови: 17 4,5%
  • Португалија

Гласови: 13 3,4%

• Вкупно гласачи
    380
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Финале: Германија - Франција, според мене.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
The awkward moment кога играчи со имиња како М.Олсон (игра за Шведска) и С.Поулсен (игра за Данска) се нигери :eek::eek: Типични СКАНДИНАВСКИ ФАЦИ :D:D
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 16:31 ---
The awkward moment кога играчи со имиња како М.Олсон (игра за Шведска) и С.Поулсен (игра за Данска) се нигери :eek::eek: Типични СКАНДИНАВСКИ ФАЦИ :D:D

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.330
Поени од реакции
5.319
Ќе му каже некој на Панчев да престане со тие србизми кога коментира........ Домовина бре???:facepalm:

Татковците на Кедира и ОзЕл (пази Озел, месот Озил) највероватно оделе на одмор во Тунис/Турција, кај што ги запознале нивните мајки и од таму дошле Кедира и Озил во репрезентација :tapp::tapp: :facepalm:

Сељак на годината !!! :гомце:
Па ова да го кажиш на сред пренос, за тебе бесилката, колку глупости треси, да се слуша после ќе има сам да си ја кара мајката :D

Ко ќе коментира Панчев ми се лоши, па со неговите бисери можи роман да напиши !!!

Колку само вчера без Панчев одеше добро коментирањето...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Супер супер, многу добри утакмици има, не знам можеби и 3 гола е просек по утакмица, ниедна нема досега 0-0, а и доста утакмици со пресврти и во игра и во резултат.(y)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Супер супер, многу добри утакмици има, не знам можеби и 3 гола е просек по утакмица, ниедна нема досега 0-0, а и доста утакмици со пресврти и во игра и во резултат.(y)
Има и доста утакмици што завршија ГГ прво полувреме што многу ми се допаѓа,ама немам време да стаам ливче на спортска :icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
kako mozete da kazete deka ronaldo ne e dobar igrac bozeeeeeeeee.... dobar igrac e igrac sto dava samo golovi? okej kiksna ronaldo 2 puti, zaeba i toa mozese mn da gi kosta ama sve je dobro kad se dobro svrsi. a primetuvate kolku trca ronaldo? primetuvate deka on e srceto na portugalskata reprezentacija i gi vodi i deka vo sekoja akcija ima udel? primetuvate deka go cuvaat po trojca najmalce, i deka 1 v 1 koa e so igrac od 10 puti ednas ja gubi topkata? bas sakam sea so holandija da ve zakjuti site i da vi naprai CALMA CALMA (y)
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 01:40 ---
Prosek od 2.88 gola po natprevar dosega. (y)
Sporedete so SP 2010. :rolleyes:
SP 2010 = prosek od 0,05 golovi na utakmica, so 450 svirezi na vuvuzela/sekunda

kolku loso prvenstvo bese toa bozee, celo prvenstvo EDNA utakmica interesna imase ( uruguay - ghana ) i nisto poise... ova evropskovo e ludilo, uste ne e pocnato treto kolo a se iznagleavme jak fudbal interesni utakmici, iznenaduvanja, i sto uste ne !!!
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 01:40 ---
I NAJBITNO OD SVE = NEMA VUVUZELI !!!! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom