Eвропско првенство 2012 - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Германија

Гласови: 150 39,5%
  • Шпанија

Гласови: 62 16,3%
  • Холандија

Гласови: 52 13,7%
  • Италија

Гласови: 48 12,6%
  • Англија

Гласови: 38 10,0%
  • Франција

Гласови: 17 4,5%
  • Португалија

Гласови: 13 3,4%

• Вкупно гласачи
    380
The awkward moment кога играчи со имиња како М.Олсон (игра за Шведска) и С.Поулсен (игра за Данска) се нигери :eek::eek: Типични СКАНДИНАВСКИ ФАЦИ :D:D
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 16:31 ---
The awkward moment кога играчи со имиња како М.Олсон (игра за Шведска) и С.Поулсен (игра за Данска) се нигери :eek::eek: Типични СКАНДИНАВСКИ ФАЦИ :D:D

Ќе му каже некој на Панчев да престане со тие србизми кога коментира........ Домовина бре???:facepalm:

Татковците на Кедира и ОзЕл (пази Озел, месот Озил) највероватно оделе на одмор во Тунис/Турција, кај што ги запознале нивните мајки и од таму дошле Кедира и Озил во репрезентација :tapp::tapp: :facepalm:

Сељак на годината !!! :гомце:
Па ова да го кажиш на сред пренос, за тебе бесилката, колку глупости треси, да се слуша после ќе има сам да си ја кара мајката :D

Ко ќе коментира Панчев ми се лоши, па со неговите бисери можи роман да напиши !!!

Колку само вчера без Панчев одеше добро коментирањето...

182108_434749999898555_2020433935_n.jpg

најјако :D

Супер супер, многу добри утакмици има, не знам можеби и 3 гола е просек по утакмица, ниедна нема досега 0-0, а и доста утакмици со пресврти и во игра и во резултат.(y)

Супер супер, многу добри утакмици има, не знам можеби и 3 гола е просек по утакмица, ниедна нема досега 0-0, а и доста утакмици со пресврти и во игра и во резултат.(y)

Има и доста утакмици што завршија ГГ прво полувреме што многу ми се допаѓа,ама немам време да стаам ливче на спортска :icon_mrgr:

Сп и Копа Америка беа snoozefest. Па и уште останувавме до 5 сабајле тоа копата да го гледаме :pos:

офф
Од 2 Јули кога ќе игра Македонија трета смена до сабајле.

kako mozete da kazete deka ronaldo ne e dobar igrac bozeeeeeeeee.... dobar igrac e igrac sto dava samo golovi? okej kiksna ronaldo 2 puti, zaeba i toa mozese mn da gi kosta ama sve je dobro kad se dobro svrsi. a primetuvate kolku trca ronaldo? primetuvate deka on e srceto na portugalskata reprezentacija i gi vodi i deka vo sekoja akcija ima udel? primetuvate deka go cuvaat po trojca najmalce, i deka 1 v 1 koa e so igrac od 10 puti ednas ja gubi topkata? bas sakam sea so holandija da ve zakjuti site i da vi naprai CALMA CALMA (y)
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 01:40 ---
Prosek od 2.88 gola po natprevar dosega. (y)
Sporedete so SP 2010. :rolleyes:
SP 2010 = prosek od 0,05 golovi na utakmica, so 450 svirezi na vuvuzela/sekunda

kolku loso prvenstvo bese toa bozee, celo prvenstvo EDNA utakmica interesna imase ( uruguay - ghana ) i nisto poise... ova evropskovo e ludilo, uste ne e pocnato treto kolo a se iznagleavme jak fudbal interesni utakmici, iznenaduvanja, i sto uste ne !!!
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 01:40 ---
I NAJBITNO OD SVE = NEMA VUVUZELI !!!! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom