Мажите преферираат глупави жени

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
lol za toa pametnite deka podobro se ebele.

kuso i jasno, maskiot mozok raboti ralicno od zenskiot. najdobro e da e privlecna, dobra u krevet i da ne e totalno luda i glupa. nemora da e pametna. koga sakam asalen razgovor ke si izlezam na pivo so drugarite a i ona neka ide na kafe kaj drugarkite ako i treba emotivna terapija lol
Ама баш!
Туку, мораш барем да и побараш записник од тоа настанот со другарките, чисто да знаеш со кого легнуваш во кревет.

Кога заедно ќе седнете негде на кафе со други луѓе нек ти даде на ливче мислење за конкретна тема за да можеш да го прочиташ пред сите, да не мислат дека е тотоално глупа, ете да "каже" и она нешто.

А кога ќе ти дојде време да бираш брачен партнер тогаш муабетот околу домот асално да го истераш со другарите, со жената која ќе живее со тебе - никако! Ил бар може да и` дозволиш да климне со глава ако се согласува со димензиите на спалната.

С

Сатори

Гостин
Жените се некако опседнати со "успехот" у задње време. А на мажите може им е преку к**. Затоа не сакаат "успешни"....паметни де, жени можеби. Им одговараат "прости", aма не во смисла на глупи, туку едноставни(сосема природни) жени. Кои не се замараат со "успех".
Парите и "успехот" кај мажите се за да "свртат" повеќе жени, иначе не би се замарале повеќето со "успехот".....барем од моја гледна точка како гледам на работите.
Сега ќе одговориш што е успех?
This bores me.
Не планирам да влегувам во wanna be дебата за тоа како успехот е релативно перцепиран од стана на различни индивидуи и како во суштината не може да се дефинира. Може. Со статусни симболи кои се купуваат со пари, кои (регуларно барем) се добиваат со градење на кариера и продуктивен социјален живот. Нема голема филозофија, капитализам бејби и потребата на мажот за уште еден статусен симбол покрај добра кола, жена, која што евидентно мора да биде доволно глупава за да се согласи да му биде украс.
Сериозно. Не е квантна физика.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
This bores me.
Не планирам да влегувам во wanna be дебата за тоа како успехот е релативно перцепиран од стана на различни индивидуи и како во суштината не може да се дефинира. Може. Со статусни симболи кои се купуваат со пари, кои (регуларно барем) се добиваат со градење на кариера и продуктивен социјален живот. Нема голема филозофија, капитализам бејби и потребата на мажот за уште еден статусен симбол покрај добра кола, жена, која што евидентно мора да биде доволно глупава за да се согласи да му биде украс.
Ни кавантната физика не е она што беше.

H

HITCH

Гостин
Чекај сега, збунета сум. Еднаш биле ловци по природа, сега ова... Просто да не знаеш како да освоиш машко срце, со глумење неприступачна или лесен плен?
Никогаш нема да погрешиш со вмровските бои и магдонос на заб, сега тоа е у мода. ;)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
ма бегај бре, не ме иритира ништо повеќе од смотана личност (n)

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
This bores me.
Квантната физика е поедноставна од "проблемов".....не треба многу, само посматрање на одредени настани. Не ми е јасно како може само така едноставно да пишеш капитализам бејби.
Демек го оправдуваш системов....или?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Жените се некако опседнати со "успехот" у задње време. А на мажите може им е преку к** жена да биде посупешна од нив, оти на тој начин егото им се намалува. Затоа не сакаат "успешни" подобри од нив, оти нема со што после да се докажуваат, ова им беше единственото поле за докажување....паметни де, жени можеби. Им одговараат "прости", aма не во смисла на глупи, туку едноставни(сосема природни кој не би им ја загрозиле позицијата и финансиската доминација) жени. Кои не се замараат со "успех".
Парите и "успехот" кај мажите се за да "свртат" повеќе жени, иначе не би се замарале повеќето со "успехот".....барем од моја гледна точка како гледам на работите.
Вака мислам дека е правилно:icon_mrgr:

С

Сатори

Гостин
Квантната физика е поедноставна од "проблемов".....не треба многу, само посматрање на одредени настани. Не ми е јасно како може само така едноставно да пишеш капитализам бејби.
Демек го оправдуваш системов....или?
Дали јас го оправдувам системот е ирелевантно. Битно е дека е таков и нормално дека можам да пишам капитализам бејби, не ја откривам Америка со таа изјава.
Не ме разбирај погрешно, јас немам проблем со оние мажи кои што сакаат да ги доминираат своите жени и да ги стават во кујна, напротив, ми отвараат простор како на професионален план, така и на интимен. Јас ги разбирам и мислам дека не треба да се срамат од она што го сакаат.
Стварно. :pipi:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Дали јас го оправдувам системот е ирелевантно. Битно е дека е таков и нормално дека можам да пишам капитализам бејби, не ја откривам Америка со таа изјава.
Не ме разбирај погрешно, јас немам проблем со оние мажи кои што сакаат да ги доминираат своите жени и да ги стават во кујна, напротив, ми отвараат простор како на професионален план, така и на интимен. Јас ги разбирам и мислам дека не треба да се срамат од она што го сакаат.
Стварно. :pipi:
Па кој е за во кујна?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Жените се некако опседнати со "успехот" у задње време. А на мажите може им е преку к**. Затоа не сакаат "успешни"....паметни де, жени можеби. Им одговараат "прости", aма не во смисла на глупи, туку едноставни(сосема природни) жени. Кои не се замараат со "успех".
Ај сега кажи ми дека веруваш како со ова што си го пишал ги претставуваш мажите во поубаво и попаметно светло? Молим те речи "да" и да одам да се фрлам некаде. Ајде...

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ај сега кажи ми дека веруваш како со ова што си го пишал ги претставуваш мажите во поубаво и попаметно светло? Молим те речи "да" и да одам да се фрлам некаде. Ајде...
Кој дел не ти се свиѓа?

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
ма жените се паметни глеаш конечно после цела една бесконечност скоро шо се вели Клара Цеткин и томе слично се изборија за рамноправност и отидоа у следеча фаза на доминација што е нормално така да ептен се паметни.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
абе сите ќе умрете џабе све дигајте чалам дур смртта не ве кутне у гробната дупка да жените се паметни затоа даваат то ест им треба шо е нормалски капиши.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
6 пати те прочитав и појма немам што сакаш да ме прашаш. Нема врска... еве да кажам - задоволна сум од одговорот. Фала, пријатно.
Не се нервирај, нервозата е знак дека нешто не правиш како треба.
Друга работа....што да ти одговорам?
Прашај ме нешто конкретно, а не дали верувам или не у она што сум го пишал..може нешто ме немаш разберено.

Kajgana Shop

На врв Bottom