Епа тоа,има фаќа аклот да се наместат подоброЖена ако не е паметна, умна и лична чуму ми е, а башка паметните подобро се ебат...
True that bro..Жена ако не е паметна, умна и лична чуму ми е, а башка паметните подобро се ебат...
Епа тоа,има фаќа аклот да се наместат подобро
У што да успее повеќе?А зошто не би преферирале глупави жени?
Секогаш е поедноставно да доминираш глупача наместо кариеристка која што ќе успее повеќе од тебе во животот што на крајот ќе те донесе до тоа да се чувствуваш кастрирано. Ниту еден маж не го сака тоа, затоа, полесно е да си најдеш секретарка наместо адвокат/доктор.
Логично.
Жените се некако опседнати со "успехот" у задње време. А на мажите може им е преку к**. Затоа не сакаат "успешни"....паметни де, жени можеби. Им одговараат "прости", aма не во смисла на глупи, туку едноставни(сосема природни) жени. Кои не се замараат со "успех".Треба да ти објаснувам figure of speech?
Сега ми е уште појасно зошто.
Јас ваквиот став би го нарекла страв од успехот.Па и од жените.Жените се некако опседнати со "успехот" у задње време. А на мажите може им е преку к**. Затоа не сакаат "успешни"....паметни де, жени можеби. Им одговараат "прости", aма не во смисла на глупи, туку едноставни(сосема природни) жени. Кои не се замараат со "успех".
Парите и "успехот" кај мажите се за да "свртат" повеќе жени, иначе не би се замарале повеќето со "успехот".....барем од моја гледна точка како гледам на работите.
Сега ќе одговориш што е успех?
Што е успехот, одговори ми па ќе ти кажам што е страв а што не е.Јас ваквиот став би го нарекла страв од успехот.Па и од жените.
Успехот не може да биде одреден прецизно.Секој е различна индивидуа така што следствено за секого поимот ''успех'' е различна дефиниција.Што е успехот, одговори ми па ќе ти кажам што е страв а што не е.
Па за кој успех пиша погоре?Успехот не може да биде одреден прецизно.Секој е различна индивидуа така што следствено за секого поимот ''успех'' е различна дефиниција.
Јас ваквиот став би го нарекла страв од успехот.Па и од жените.
Јас не го коментирав поимот успех туку твојот став кон жените. Страв и став се два различни поима Bodi.Па за кој успех пиша погоре?
Да ми кажеше дека се плашам од мечки, ај да се согласам некако иако и тоа некако не е точно. Ама од жени ....ако е заради ноктите може и да е точно.Јас не го коментирав поимот успех туку твојот став кон жените. Страв и став се два различни поима Bodi.