Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ози има техника ... сум го гледал многу пати на мечеви за резервите, башка тоа што беше Сахин за турската младина, сега е Ози... кога ќе стане нешто такво ( АКО му дадат таква шанса ) ... ќе го бараме за 20милиони...ако не му ја зае*ат иднината :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ози има техника ... сум го гледал многу пати на мечеви за резервите, башка тоа што беше Сахин за турската младина, сега е Ози... кога ќе стане нешто такво ( АКО му дадат таква шанса ) ... ќе го бараме за 20милиони...ако не му ја зае*ат иднината :)
Колку е тоа многу пати бе друже? Повеќе од 7-8 натпревари не пренесуваа сезонава нигде, домашните никогаш скоро не ги пренесуваат.
Имал техника Ози, и ЏЕТ беше звер у резервите им изиграваше Меси таму, па сеа кај игра?

Ози ќе вредел 20 милиони, можеби за 5-6 години кога играчите би вределе по 150 милиони.

Највисок дострел у кариера ќе му биде mid-table тим у Германија, Франција или некои од подобрите клубови у Холандија. Ништо повеќе.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Немој да ме јебеш бре. Прекрасни играчи за каде? За у Вест Хем?
Ленсбури има 22 години и неможе да фати место у Вест Хем, Озјакуп немаша никакви шанси да избори место во прв тим помеѓу тие средњаци што ги имаме а веќе има 20 години.

Со Бишоф никогаш не сме се маткале, човекот има одиграно цели 15 минути во дресот на Арсенал, беше промашен трансфер. Истмонд од секогаш бил дрво.

Незнам како не сфаќате дека со Ленсбури, Озјакуп, Рис Марфи, Фримен, Истмонд, Вела и остали играчи кои се добри за чемпионшип или за некој mid-table тим никогаш нема да земеме титула.

Се знае ако имаш квалитет ќе пробиеш во прв тим уште на 18 години исто како што направија Фабрегас, Волкот, Џеки, Окс.

Треба да се преиспитате што сакате вие, дали да се бориме цело време за ЛШ или да атакуваме на титула.

Еве прво лето како сме поактивни, го земавме веќе Подолски, Жиру е на пат, Мвила се збори дека е мн блиску а вие ми кукате за факинг Озјакуп кој го имате гледано 10 пати на видеа пуштени од Арсенал плеер.

Да се земат само уште Жиру и Мвила и да се задржат РВП, Волкот (иако уште мислам дека е дрво и ќе изгуби место од Окс мн брзо) ќе бидеме и те како конкурентни идна сезона, замислете си го само тимот, за секоја позиција ќе конкурираат барем по двајца.
WTF !? Who the fuck is HE ?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Абе се зборва дека сме го договориле овај Жиру од Монпеље...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Дур не видим на официјална не веруам! :)

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Видов, ама сега ептен се зборвам. Ете на пример, Македонски Спорт, веќе го прогласи за наш играч.
Не заебавај кој извор се Македонски Спорт. Што пишат на Goal.com објавуваат, да наполнат некоја страна. Како што пиша acetеtovo, додека не се покаже на официјална страна, на ништо човек не може да верува со Арсенал. Иако, се согласувам, силни се шпекулациите за Жиру. Ако он дојде, а Шамак си оди, мислам дека тоа би бил добар пазар. М`Виља повеќе ми прави мерак ако го донесеме, и некое ѕвер крило.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
http://www.itv.com/news/tyne-tees/update/2012-06-15/bendtner-could-face-underpants-rap/?

Комедии....

И за французов е 100 %......Мое мислење по се ова што читам....За овој трансфер сигурен сум дека не се работи за шпекулација.....

http://arsenalblogger.com/transfer-discussion/olivier-giroud-to-arsenal-player-bioprofile/

Башка како што читам ептен си го имаат муабетот со Кош, иста соба делат на европсково :).

АЛи ајде да почекаме официјално, али за мене ова е 99,9% done deal......

П.С. http://www.dailymotion.com/video/xr5ifl_france-3-2-iceland-footyroom-com_sport?start=233
Со вакви асистенции ќе го рани РвП.....И да мислам дека РвП ќе остане...:гик:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Браво бе Теодоре, добар си бил.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Некако слабо помнам некој ваков ЕВРО ГОЛ да постигнал за нас а?
Браво за младичот !

Kajgana Shop

На врв Bottom