Шо па УЕФА им е крива на Итаљаните што не успеаа да им земат повеќе бодови на Хрватите и Шпанците?Според мене Италија треба да ја победи Ирска за да си го обели образот па ако наместат Шпанија и Хрватска нек си е**т векот двете. Тоа би било вторпат во осум години да се случи и ако УЕФА пак седи со скрстени раце јас се откаувам од репрезентативен фудбал. Ќе ги следам само нашиве гниди (не заслужуваат ама наши се па морам).
Не им е крива ама ни тие не успеаја да им земат повеќе бодови на Италија. Ако одираат нерешено 2-2 или повеќе тоа би бил чист грабеж како во 2004 година . ЕП ќе стане заебанција од натпреварување каде што кој како сака и кога сака може да намести резултат кој му е неопходен за понатамошен пласман и влакно да не му фали од главата. Е дури тогаш УЕФА ќе биде крива зошто не превземала ништо околу тоа.Шо па УЕФА им е крива на Итаљаните што не успеаа да им земат повеќе бодови на Хрватите и Шпанците?
Имам гласано за Шпанија и Хрватска на анкетава, ама чисто се сомневам дека Шпанциве ќе им поклонат бод.
Прекрасна логика. По победа над никаквиот тим на Ирска и нерешено со Италија да се донесе ваков закучок е голема умешност. A Германија извојува победи на Португалците и Холандија. go figureDefinitivno nikoj ne im parira na Spancive,ma kakva Germanija...mozeme samo zainaet da zborime ali uzalud e sve.
Pa treba da si epten dibek da ne primetis razlika vo igrata na dvete ekipi,ti koga gledas nekoja utakmica ja gledas radi filingot samo ili sto??..zasto malku ne obrnes vnimanie i napravis edna mala analiza vo igrata na tie 2 ekipi.Kako ne mozes da vidis deka mozokot,srceto,mashinata na Spanija e vo sredinata na terenot a tamu e 80% Barcelona...Со шо си толку сигурен бе ?
Gi postuvam Germancite i veruvam deka ke bide pekolna utakmica...imaat mnogu pogolemi sansi sega deka Puyol i Villa ne igraat...ali klucot e vo sredinata na terenot i nivnata kreacija...pa ti gledas li koga ke ja nagazat topkata Spancive,drugite ekipi se bukvalno kao hipnotizirani..a so Italija toa bese eksperimentalna utakmica,bez nieden napagac im igraa.Прекрасна логика. По победа над никаквиот тим на Ирска и нерешено со Италија да се донесе ваков закучок е голема умешност. A Германија извојува победи на Португалците и Холандија. go figure
Ало Ирска бе .....Pa treba da si epten dibek da ne primetis razlika vo igrata na dvete ekipi,ti koga gledas nekoja utakmica ja gledas radi filingot samo ili sto??..zasto malku ne obrnes vnimanie i napravis edna mala analiza vo igrata na tie 2 ekipi.Kako ne mozes da vidis deka mozokot,srceto,mashinata na Spanija e vo sredinata na terenot a tamu e 80% Barcelona...
A jas koga rekov deka nikoj ne moze da im parira ne rekov deka se nepobedlivi,,prvenstvenata misla mi bese deka nikoj ne moze da gi pobedi vo nivnata igra..a toa e posed i kreativnosta.
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 07:35 ---
Gi postuvam Germancite i veruvam deka ke bide pekolna utakmica...imaat mnogu pogolemi sansi sega deka Puyol i Villa ne igraat...ali klucot e vo sredinata na terenot i nivnata kreacija...pa ti gledas li koga ke ja nagazat topkata Spancive,drugite ekipi se bukvalno kao hipnotizirani..a so Italija toa bese eksperimentalna utakmica,bez nieden napagac im igraa.
Pa i na svetsko 2010 ja izgubija prvata utakmica od Svajcarija neli?...the rest is history.
Lele be pa ti epten ne svakas ili sto,bez razlike Irska ili ne...nema ama bas nema reprezentacija na svetov a ne vo Evropa sto moze da se nosi so Spanija,,,bar ne so ovaa generacija.Ало Ирска бе .....
Не знам искрено друже, премногу на памет збориш и субјективните мислења си ги лепиш како неоспориливи факти.Па
Lele be pa ti epten ne svakas ili sto,bez razlike Irska ili ne...nema ama bas nema reprezentacija na svetov a ne vo Evropa sto moze da se nosi so Spanija,,,bar ne so ovaa generacija.
Ova se 2 kluba vo 1 reprezentacija koi sovrseno se poznavaat megu sebe...timskata hemija e bar duplo pojaka od onaa na Germanija.
Na pamet ne se zbori koga imas svetski i evropski prvak vo prasanje,koga so site protivnici imaat bar 60-70% posed na topka..koga imas edna Barcelona koja go vodi tempoto na igrata vo sredinata.Не знам искрено друже, премногу на памет збориш и субјективните мислења си ги лепиш како неоспориливи факти.
Можеби се и 25 пати појаки од Германија, ама Германија е таа што има максимален учинок на првенствово, а и во квалификациите...а Шпанија изигра нерешено со Италија, кај што тимската хемија е опадната и се на се имаат просечно склопен тим.
На хартија и Барселона требаше да земе годинава ЛШ, па видовме тоа колку се оствари...
Заради тоа мислам дека можеш да олабавиш малце со тврдењава, бидејќи дури и да си во право, не мора тоа да значи ништо - Гомез ќе збрца еден гол, Шпанија ќе нема среќа и чао пријатно.