- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 123
- Поени од реакции
- 107
До тебе ке да е.. дај образложи зашто мислиш така, можда си го изгубил слухот.Is it just me, или Џака стварно отиде у пропаст?
До тебе ке да е.. дај образложи зашто мислиш така, можда си го изгубил слухот.Is it just me, или Џака стварно отиде у пропаст?
Јади Џоџо, јади !!! Искина !!!
СПОТЛуѓе, ДНС утре нова песна ќе промовираат или албум?
Со еден другар тоа прее се инаетевме. Цело време ме убедува албум та албум ќе биде, а никаде не прочитав таква најава јас...Како и да е, сигурно добро парче ќе извадат од куќатаСПОТ
Можеби се збуна со тоа што имаше инфо дека ќе се продаваат албуми од ДНС и да се збуниСо еден другар тоа прее се инаетевме. Цело време ме убедува албум та албум ќе биде, а никаде не прочитав таква најава јас...Како и да е, сигурно добро парче ќе извадат од куќата
Е изгледа тоа еМожеби се збуна со тоа што имаше инфо дека ќе се продаваат албуми од ДНС и да се збуни
Шо знам, ми стана арогантно копиле шо мисли го фатил господ за муда, пробува да изиграва Гоце Делчев, да излезе "без влакна на јазик" и да го просветли народот што страшно не му оди, од последните 10 (карикирам) траки шо ги извади, 5 (карикирам) му ги слушаат од стара слава...До тебе ке да е.. дај образложи зашто мислиш така, можда си го изгубил слухот.
Da be, otiden e )Јади Џоџо, јади !!! Искина !!!
Пишува "серверот покажа непослушност, обидете се повторно,, 3 пати се обидов, мислев не е поставена. Средив сега.^ Ако го поставиш уште еднаш, ќе биде на ТВ
Ако некого поштувам и слушам од рапов тоа е Џака. Отсекогаш он разработувал вакви социјално општествени теми така да не е ништо ново за него. Слушни го албумот „Нема повеќе тајни“ мислам дека така се викаше или можда „Биомеханика“ Стварно не ми текнуе. Не сум го слушал 1 годШо знам, ми стана арогантно копиле шо мисли го фатил господ за муда, пробува да изиграва Гоце Делчев, да излезе "без влакна на јазик" и да го просветли народот што страшно не му оди, од последните 10 (карикирам) траки шо ги извади, 5 (карикирам) му ги слушаат од стара слава...
А шо е страшно дека работат на Кумановски дијалект?Покрај добра музика, ќе учиш и дијалект, ништо страшно.И баш подобри се на дијалект, најголема почит имам за такви артисти.pa i nema mnogu sto da ucis....rokamo na kumanovski nikoj ne razbira ali smo najdobri...bum bap bap bum.........moze koa iskocija imaa nekoj stil ali koa vidov kolku se kurcat i ponasaat i koa gi preslusav ubavo......drugari vi treba pomena na tekst poditno
sve toa kul ne rekov nisto loso ali ako veke rokas Na Kumanovske i si gord so toa....zasto imas americki alijas drugarce?А шо е страшно дека работат на Кумановски дијалект?Покрај добра музика, ќе учиш и дијалект, ништо страшно.И баш подобри се на дијалект, најголема почит имам за такви артисти.