Фан Клуб: Партизан

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Другар, Катаи е играч на Олимпијакос и позајмен на Воша... Сега педерите грчки го праќаат на позајмица кај нас, ама за среќа не успеа да дојде...

Абе ненормална работа... Секој месец во затворот, година помалку од животот на таа курва... Све да и е*ам... :mad:... Па и овие, је*ем ти држава, за песна која не ја пеел 16 месеци (и пред тоа два пати по 4 месеци) :facepalm:
Па фала богу дека е ненормална работа али не треба ништо да не чуди пошто се знае дека целиот процес е монтиран од полиција и остали и ке беше брука за нив да не го осудеа.!!Останува ЈУГ да биде на ниво(супер ниско) какво шо е и да го водат платеници брука еееј брука.
П.С Новиот дрес за 2012 - 13 е страшен мене ми се свиѓа ептен!

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Па фала богу дека е ненормална работа али не треба ништо да не чуди пошто се знае дека целиот процес е монтиран од полиција и остали и ке беше брука за нив да не го осудеа.!!Останува ЈУГ да биде на ниво(супер ниско) какво шо е и да го водат платеници брука еееј брука.
П.С Новиот дрес за 2012 - 13 е страшен мене ми се свиѓа ептен!
Стај слика :D

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239

Мене ова ми се допага :D

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Томич ваљда ќе го продадат за 3 милиони.Баш супер играч беше...

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Хаха се што нема договор зедоа овие бе и после следи распродаја :D

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Ха ха ха ха Вермез закон:

,,Док после трчања на трим стази фудбалери Партизана једва дишу, тренер Владимир Вермезовић духовитим досеткама труди се да им ублажи бол за време тренинга.

- Шта је, момци? Тешко? Да сте учили школу, не бисте морали да трчите кругове – прокоментарисао је Вермезовић.

- Шефе, ја сам завршио школу – одговорио му је Владимир Волков.
- Шта?

- Економију.

- Средњу или факултет?

- Факултет, шефе!

- Шта онда радиш овде? Видиш да ови не могу владу да формирају, потребан им је неко за послове из економије – шмекерски је ”наменио” Вермезовић министарско место Волкову,,.

Kajgana Shop

На врв Bottom