Најдобар машки вокал (со слики ако може)

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
Metallica_9_-_East_Rutherford_NJ_102204_-_lg.6635639.jpg

James Hetfield (Metallica)

Corey-Taylor-01.jpg

Corey Taylor (SlipKnot)

BillKaulitz17.jpg

Bill Kaulitz (Tokio Hotel)

achesterbennington.jpg

Chester Bennington (Linkin Park)

Jonathan-Davis-Korn-09.jpg

Jonathan Davis (Korn)

ed_imgSNF21JOVI_265L_19402a.jpg

Jon Bon Jovi (Bon Jovi)

Еве ја мојата топ листа некако од прилика вака би изгледала!

Abe brat ti da ne gi stavi site vokali sto gi znaes:D??? ili ne dupis nas tuka lol.....Bill Kaulitz...hetfield...

Слушај брате
Јас можам да ти набројам 1000 вокалисти и тие што ги пастирав ги пастирав од мое чувство во топ листа тие се меѓу добрите да не речам најдобрите ама СПОРЕД МЕНЕ!!
А ако тебе не ти се свиѓа Bill Kaulitz неможеш мене да ме убедиш дека не е добар, терај си работа пастирај си за тебе најдобриот вокалист и така нејкам повеќе за ова карење тоа си е мое мислење !!

Слушај брате
Јас можам да ти набројам 1000 вокалисти и тие што ги пастирав ги пастирав од мое чувство во топ листа тие се меѓу добрите да не речам најдобрите ама СПОРЕД МЕНЕ!!
А ако тебе не ти се свиѓа Bill Kaulitz неможеш мене да ме убедиш дека не е добар, терај си работа пастирај си за тебе најдобриот вокалист и така нејкам повеќе за ова карење тоа си е мое мислење !!

Добар е Bill Kaulitz , ама темата е за машки вокали !

Не не , не зборуваме за изглед или за друго , ја не го вреѓам Бил , иако го нарекуваат Емо , не е . Он го следи Visual-Kei / J-Rock стилот , и поради тоа и е Токио , Ама вокалот му е премногу нежен, скоро женски :)

Ево пример
Музиката колку шо занм му е ко колата од Мамли
Добро, тоа е твое мислење, моето е друго и што сега? ајде шетај репутацијата што беше не ја видов немаше ефект од тебе, дали црвенко или зеленко! :pos2:

Добро, ваше мислење си е ваше мислење
Само не ми го ставајте педериштето во рок или Метал

Не не , не зборуваме за изглед или за друго , ја не го вреѓам Бил , иако го нарекуваат Емо , не е . Он го следи Visual-Kei / J-Rock стилот , и поради тоа и е Токио , Ама вокалот му е премногу нежен, скоро женски :)
Па има добар/ женски како што го нарекуваш и си го ставив во мојата листа така да нема што да се буните како што се буни тој (не зборувам за Blind)

Еј Иксфајр абе џабе се расправаш, остај типот што е ко жена гласот му е тапа - замисли Trough The Monsoon како би била испеана од Chad Kroeger,Jon Bon Jovi,David Coverdale, Chester или уште грмада други што не ми текнуаат сега.Не го бидуа дечкото то е то
Ама сепак тоа е твое мислење и вкус, ја тоа не го оспоруам :helou:

Еј Иксфајр абе џабе се расправаш, остај типот што е ко жена гласот му е тапа - замисли Trough The Monsoon како би била испеана од Chad Kroeger,Jon Bon Jovi,David Coverdale, Chester или уште грмада други што не ми текнуаат сега.Не го бидуа дечкото то е то
Ама сепак тоа е твое мислење и вкус, ја тоа не го оспоруам :helou:
Да во право си, но неговиот стил на музика и глас е тивок и нежен со тоа ги компклицира песните затоа, нема што да се расправиме не се опинајте тоа си е мое мислење вие си го имате вашето и то. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom