Најдобар машки вокал (со слики ако може)

F

FallenHypaspist

Гостин

James Hetfield (Metallica)

Corey Taylor (SlipKnot)

Bill Kaulitz (Tokio Hotel)

Chester Bennington (Linkin Park)

Jonathan Davis (Korn)

Jon Bon Jovi (Bon Jovi)

Еве ја мојата топ листа некако од прилика вака би изгледала!
Abe brat ti da ne gi stavi site vokali sto gi znaes:D??? ili ne dupis nas tuka lol.....Bill Kaulitz...hetfield...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Слушај брате
Јас можам да ти набројам 1000 вокалисти и тие што ги пастирав ги пастирав од мое чувство во топ листа тие се меѓу добрите да не речам најдобрите ама СПОРЕД МЕНЕ!!
А ако тебе не ти се свиѓа Bill Kaulitz неможеш мене да ме убедиш дека не е добар, терај си работа пастирај си за тебе најдобриот вокалист и така нејкам повеќе за ова карење тоа си е мое мислење !!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Слушај брате
Јас можам да ти набројам 1000 вокалисти и тие што ги пастирав ги пастирав од мое чувство во топ листа тие се меѓу добрите да не речам најдобрите ама СПОРЕД МЕНЕ!!
А ако тебе не ти се свиѓа Bill Kaulitz неможеш мене да ме убедиш дека не е добар, терај си работа пастирај си за тебе најдобриот вокалист и така нејкам повеќе за ова карење тоа си е мое мислење !!
Добар е Bill Kaulitz , ама темата е за машки вокали !

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Не не , не зборуваме за изглед или за друго , ја не го вреѓам Бил , иако го нарекуваат Емо , не е . Он го следи Visual-Kei / J-Rock стилот , и поради тоа и е Токио , Ама вокалот му е премногу нежен, скоро женски :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Ево пример
Музиката колку шо занм му е ко колата од Мамли
Добро, тоа е твое мислење, моето е друго и што сега? ајде шетај репутацијата што беше не ја видов немаше ефект од тебе, дали црвенко или зеленко! :pos2:

T

the Carpenter

Гостин
Добро, ваше мислење си е ваше мислење
Само не ми го ставајте педериштето во рок или Метал

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Не не , не зборуваме за изглед или за друго , ја не го вреѓам Бил , иако го нарекуваат Емо , не е . Он го следи Visual-Kei / J-Rock стилот , и поради тоа и е Токио , Ама вокалот му е премногу нежен, скоро женски :)
Па има добар/ женски како што го нарекуваш и си го ставив во мојата листа така да нема што да се буните како што се буни тој (не зборувам за Blind)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Еј Иксфајр абе џабе се расправаш, остај типот што е ко жена гласот му е тапа - замисли Trough The Monsoon како би била испеана од Chad Kroeger,Jon Bon Jovi,David Coverdale, Chester или уште грмада други што не ми текнуаат сега.Не го бидуа дечкото то е то
Ама сепак тоа е твое мислење и вкус, ја тоа не го оспоруам :helou:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Еј Иксфајр абе џабе се расправаш, остај типот што е ко жена гласот му е тапа - замисли Trough The Monsoon како би била испеана од Chad Kroeger,Jon Bon Jovi,David Coverdale, Chester или уште грмада други што не ми текнуаат сега.Не го бидуа дечкото то е то
Ама сепак тоа е твое мислење и вкус, ја тоа не го оспоруам :helou:
Да во право си, но неговиот стил на музика и глас е тивок и нежен со тоа ги компклицира песните затоа, нема што да се расправиме не се опинајте тоа си е мое мислење вие си го имате вашето и то. :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom