Skype (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата SUDBINA
  • Време на започнување Време на започнување
Како е можно контактите на скајп сами да ми се бришат? :( Не ме бришат они, сами си се бришат. Ми пишуваат луѓе зошто си ме избришал. :mad:

:pos: :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Да не ти ги брише некој? Како и да е направи апдејт има денеска нов.

Има апдејт на Скајп за iOS, топ е

КОга се логирам не ми дава да се логирам, ми вели дека веќе сум бил логиран на овај комјутер please singed out and try again..го анисталирав скајпо и повторно го инсталирав го вади истиот проблем:mad:

Што значи "not delivered yet" кога ќе испратиш на некој што е офлајн? Значи дека не се пуштил за да го провери, или дека те има блокирано, или значи да се обидам пак да го пратам тоа?

Kako da si ja svrtam slikata,glavata mi e nadolu?
Ако е атрактивна сликата они ке го свртат мониторот нема што ти да се замараш :D
земи ротирај ја пред да ја прикачиш на скајп :)
--- надополнето: 7 април 2013 во 20:02 ---
Што значи "not delivered yet" кога ќе испратиш на некој што е офлајн? Значи дека не се пуштил за да го провери, или дека те има блокирано, или значи да се обидам пак да го пратам тоа?
дека пораката не е прочитана а и мислам дека ке му стигне доколку у исто време се пуштите или не беше така :cautious:
у секој случај не си блокиран него сеуште не е прочитана пораката

Сеа случајно ја видов темава па ајде да ти кажам... би ти одговорил порано иначе. Тоа што ти пишува значи дека другиот не е онлине, и пораката нема да се прати се додека не сте укључени двајцата во исто време.

Дали може да ми каже некој што е проблемов; отварам скајп и ми излага еден прозор фатал еррор пишуе Failed to get proc adress for GetLogicalProcessorInformation (KERNEL 32.dll). Некој за помош???

Дали е можно да се деси некој database bug и skype да bump-не стар статус? Тоест, одново да ми се напише без ја да го напишам?

Дали може да ми каже некој што е проблемов; отварам скајп и ми излага еден прозор фатал еррор пишуе Failed to get proc adress for GetLogicalProcessorInformation (KERNEL 32.dll). Некој за помош???

Ако си на ХР, апдејтувај на Service pack 3 и ќе нема проблем
--- надополнето: 11 октомври 2013 во 05:47 ---
Дали е можно да се деси некој database bug и skype да bump-не стар статус? Тоест, одново да ми се напише без ја да го напишам?

Ако било логирањето на друг компјутер со стар статус, на новиот ќе го даде прво стариот. После сам ќе си се смени кога ќе кликнеш на Home

Дали некој има проблем со декстоп верзијата на Windows 8? При секое стартување, ми се замрзнува и наново, и наново.... :( инсталирав постара верзија и пак истото... апликацијата е ок, ама неможам таму да се одјавам, а имам потреба за уште еден скајп

Дали некој има проблем со декстоп верзијата на Windows 8? При секое стартување, ми се замрзнува и наново, и наново.... :( инсталирав постара верзија и пак истото... апликацијата е ок, ама неможам таму да се одјавам, а имам потреба за уште еден скајп
Напрај нов шорткат
"C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary
ако имаш 64 битен виндоус или
"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary
ако имаш 32 битен виндоус. Предуслов е да си го инсталирал скајп во дифолт локација. Ако не, тоа програм фајлс/скајп едно друго, ќе треба да си го модифицираш според локацијата кај ти е инсталирано. И со тој шорткат ќе можеш да си отвориш нов скајп прозорец, без оглед на тоа што веќе имаш еден отоврено.

Среди?

Напрај нов шорткат
"C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary
ако имаш 64 битен виндоус или
"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary
ако имаш 32 битен виндоус. Предуслов е да си го инсталирал скајп во дифолт локација. Ако не, тоа програм фајлс/скајп едно друго, ќе треба да си го модифицираш според локацијата кај ти е инсталирано. И со тој шорткат ќе можеш да си отвориш нов скајп прозорец, без оглед на тоа што веќе имаш еден отоврено.

да, да.. ја знам таа финта... ама за едниот скајп ја користам апликацијата Skype for Windows 8... али од неа неможам да се одлогирам, треба некоја процедура новиот скајп шо сакам да го користам, да го поврзам со outlook... значи, штом се логирам на скајп (декстоп верзијата), замрзува, и со такс менаџер мора да го исклучам...... ми рекоа да сум ги апдејтувал драјверите за графичката, ама како гледам, најнова верзија ја има

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom